NS Prokopské údolí - Butovickým hradištěm - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Kudy nejblíže k Hemrovým skalám?
27. 04. 2008Zaujaly mě Vaše fotografie Hemrových skal - snažila jsem se ohodnotit pěti hvězdičkami jako výborné a asi jsem udělala opak, objevila se známka 5, což jsem netušila a moc se omlouvám. Ráda bych se k Hemrovým skalám ještě jednou podívala podívala, ale od
Reagovat
Jana Haasová linda68
25. 02. 2023V každém případě je doporučeno si předem zkontrolovat aktuální informace o vstupu do chráněné krajinné oblasti wordle game a případných omezeních nebo uzavírkách cest v oblasti Hemrových skal.
Reagovat
Logic game
12. 12. 2022The first 10 years of the twenty-first century saw a rise in popularity for the logic game nyt sudoku. The fundamental example presents a puzzle grid with nine cells on each side to the problem solver.
Reagovat
Doprava
29. 04. 2008Dobrý den, známka 5 odpovídá pěti hvězdičkám a je tedy nejlepší. Brzy se na webu objeví vysvětlivky k hodnocení. K Hemrovým skalám se dostanete nejblíže linkou č. 120 z autobusového nádraží Na Knížecí (trasa metra B, stanice Anděl) až na konečnou do zastá
ReagovatTelegram Chinese
21. 06. 2025Go to the official Telegram website, choose the appropriate operating system (such as Windows, macOS, Android, iOS, etc.), and download the application:Telegram Chinese version fdgtj
Reagovat
WhatsApp web
21. 06. 2025Go to the official WhatsApp website, choose the appropriate operating system (such as Windows, macOS, Android, iOS, etc.), and download the application: WhatsApp web fdhrh
Reagovat
Telegram download
21. 06. 2025For more information on how to download and use the Chinese version of Telegram, please visit our external blog link:Telegram download fdgherh
Reagovat