Podhradí nad Dyjí - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Krásné místo
3. 07. 2008Do Podhradí jezdím již třicet let,máme tam svoji chatu a jsu strašně ráda,že rodiče vybrali toto místo,moc se mi tam líbí,možná pro menší děti by se mohla vybudovat pláž kvůli špatnému přístupu do vody.Všem Podhradí doporučuji!!
Reagovat
renda Podhradí nad Dyjí
5. 03. 2009Do podhradí jezdím také 30 let.je tu opravdu krásně jen jsem se velmi divila co je zde za lidi bývalá alkoholička pí.Daniela Hamplová Kašubová mne i moji rodinu okradla v době kdy jsme byli u ní ubytováni za 6000kč na týden + vlastní strava asi se jí zdál
Reagovat
Magda Hamplová Kašubová
5. 03. 2009Ještě menší dodatek k Výše uvedené pí.Hamplové Bydlí v domě Pana Kašuby Podhradí č.45 prosím v případě že by Vám tato paní nabízela ubytování budte obezřetní a obloukem se jí vyhněte snaží se o příjemné vystupování a poté Vás okrade je to zlodějka a podvo
Reagovat
Magda čorkabiznis
5. 03. 2009a nekradla jen na kopečku v obchodě ale pracovala v kuchini na kopečkuu a kradla!!:-dzrujnovala do slova kuchinxd
Reagovat
anonim :) Hamplova, Kasubova
6. 03. 2009Dik za zajem , ano to je pravda kradla na kopecku a take kradla na kralinde v kuchyni kdyz tam varila, je to sprosta.... hlavne ze si hraje na damu . Magda
Reagovat
Magda Hamplová Kašubová
6. 03. 2009čauky,takže co nového v Podhradí? Doufám že voda už ustupuje,pokud ale ne tak by si Hamplová měla vzít kánoi a odjet do Rakous tam to ještě nevytunelovala .Magda Jinak všem pěkný den
Reagovat
Magda Hamplová Kašubová
9. 03. 2009Zdravím,ano Hamplovou znám dobře píchal jsem jí za flašku merunky několikrát je to obyčejná kurva a muže za smrt Kožanta!Franta ještě žil a ona mu chodila píchat k dědkovi Kašubovi dokud se mu nenakvartýlovala do baráku,pak jí selhali játra a musela přest
Reagovat
Petr
Silva