Rozhledna Vladimíra Menšíka - okolí 20km - strana 16
Turistické objekty v nejbližším okolí, 5 km,
10 km,
20 km
-
151.
Nebeský mlýn
Restaurant Nebeský mlýn je v centru města a přesto jakoby stál mimo náš čas a prostor. Budova připomínající selské stavení se zahrádkou, kde šepotá padající voda z mlýnského náhonu. V dobovém interiéru ...více informací -
152.
Krčma u Svatého Václava
"Svatý Václave, vévodo české země, kníže náš, pros za nás Boha, svatého Ducha, Kriste eleison. Ty jsi dědic české země, rozpomeň se na své plémě. Nedej zahynouti nám ni budoucím, svatý Václave, Kriste ...více informací -
153.
Vila Tugendhat
Národní kulturní památka. Zapsána na seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Nejvýznamnější evropská realizace vynikajícího funkcionalistického německého architekta Ludwiga Miese van der Rohe. Stěžejní ...více informací -
154.
koupaliště Žabčice
Koupaliště s tobogánem a ze čtyřma bazénama,1:bazén-brouzdališté pro nejmenší 2:bazén-brozdaliště pro větší 3:bazén-ze ...více informací -
155.
Kometa PS Brno
Sportovní areál Komety PS za Lužánkami v Brně se nachází v těsné blízkosti hotelu BOBY a nabízí svým návštěvníkům bazén o rozměrech 50 x 21 metrů, relaxační bazén, skluzavku KAMIKADZE 12 metrů a ...více informací -
156.
Barracuda
Restaurace je zařízená v zajímavém moderním stylu.více informací
Celoskleněný salonek pro 20 osob.
Velmi zajimavě řešená letní zahrádka na naprosto klidném místě.
U vchodu do restaurace je parkoviště pro 20 vozů.
V ... -
157.
Yvy Restaurant
Naše restaurace je založena na vytvoření domácíhovíce informací
prostředí s profesionálním přístupem, tak aby se hosté
cítili, že jsou opravdu vítáni. Celý kolektiv se těší na Vaši návštěvu a je připraven ... -
158.
U 3 opic
Srdečně Vás zveme do nově otevřené restaurace U 3 Opic. Nabízíme kvalitní českou a mezinárodní kuchyni, točené Starobrno Medium 11° a také bezplatné připojení k internetu Wi-Fi. K dispozici též plazmové ...více informací -
159.
Mix Grill
Naše kuchyně je plná rozmanitých a vyvážených chutí, které vznikají výhradně s použitím čerstvých surovin.více informací -
160.