Sport hotel ubytování Abertamy

Fotografie uživatelů (13)

Sport hotel Sport hotel Sport hotel zobrazit všechny fotografie

Sport hotel

Perninská 280, 36235 Abertamy

Telefon: +420 481 001 990

e-mail: [email protected]

Hodnocení:

Vaše hodnocení

Abyste mohli hodnotit, musíte být registrováni a přihlášeni.

Sport hotel

Sport hotel je ideálním místem pro trávení zimní i letní dovolené, firemní setkání, teambuildingové akce, sportovní soustředění, oslavy narozenin a výročí, svatby.

V okolí hotelu se nachází výtečné turistické a cykloturistické trasy a v zimě také mnoho sjezdových a běžeckých tratí (Pernink, Boží Dar, Klínovec). Možnost napojení na Krušnohorskou magistrálu.

Hotel nabízí 16 příjemně zařízených dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, satelitem a koupelnou s vlastním WC. WIFI zdarma.

Stylová restaurace s celkovou kapacitou 50 osob nabízející českou i mezinárodní kuchyni.

Všem hostům je k dispozici privátní sauna. Možnost pronájmu multifunkčního hřiště vedle hotelu.

Parkování v areálu hotelu zdarma.

Zaslat poptávku

Pokoje - Sport hotel

Všech 16 dvoulůžkových pokojů je vybaveno vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a WiFi, která je přístupná v celém objektu hotelu.

Gastronomie - Sport hotel

V hotelu se nachází restaurace s celkovou kapacitou 50 míst, která nabízí českou i mezinárodní kuchyně. Restaurace je vhodná pro firemní setkání, soukromé oslavy, večírky, atd.

Možnost posezení v pivnici s kapacitou 40 míst a k dispozici je i restaurace s dětským koutkem. V letních měsících možnost posezení na zahrádce s dětským koutkem. 

Okolí - Sport hotel

Hotel se nachází přímo na trati Krušnohorské magistrály, která nabízí přes 200 km upravených běžeckých tratí. Hotel se nachází v samé blízkosti Ski areálu Abertamy, jenž nabízí několik sjezdových tratí včetně K2 Freestyle Park. V roce 2013 byl otevřen zcela nový Ski areál Plešivec. Krušnohorský Skiareál Plešivec je nejnovějším zimním centrem v České republice. V oblasti mezi obcemi Pstruží a Abertamy vznikl komplex se třemi čtyřsedačkovými lanovkami (každá je schopna přepravit za hodinu  2 400 návštěvníků) a s osmi sjezdovkami o celkové délce přes dvanáct kilometrů. V areálu jsou dvě nástupní místa: ve Pstruží (nedaleko obce Merklín) a nedaleko města Abertamy, pod vrcholem Plešivce. Jakýkoli návštěvník, ať už úplný začátečník nebo zdatný lyžař, si pro sebe vždy najde to, co rád hledá a co od sjezdovek očekává. Kromě pestré škály širokých a přehledných sjezdovek nabízí areál také veškerý servis, od půjčoven lyží i snowboardů přes ski servis a lyžařskou školu. V okolí máte možnost adrenalinového vyžití, které nabízí Areál Plešivec. Vyzkoušejte např. obří houpačku, lanové centrum pro děti i dospělé, volný pád ze 16 m, horské koloběžky a čtyřkolky.  Pro milovníky horských kol je k dispozici přes 200 km cyklotras vedoucích napříč celým krušnohorským pohořím. Dále jsou k dispozici trasy pro pěší turistiku a vyznavače nordic walkingu, které Vás zavedou např. k rozhledně Plešivec, na vrchol hory Klínovec či do národní přírodní rezervace Velký Močál.

Máte-li zájem o další ubytování Abertamy, navštivte partnerský portál hotel.cz a vyberte si z nabídky prověřených hotelů a penzionů

Sport hotel

Perninská 280,Abertamy 36235

Telefon: +420 483 104 411

e-mail: [email protected]

Sport hotel - galerie

Sport hotel - Hodnocení

0x
0x
0x
0x
0x