Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• rybaření

17. 10. 2008

Dobrý den, potřeboval bych kontakt, na majitele rybníků Domousnice/Rabakov, chtěl bych si tam zarybařit. Děkuji mnohokrát za odpověď

Reagovat
    František
    • ghgl

17. 10. 2008

humus

Reagovat
      fhdh
      • Kostol v Dol. Orešanoch

17. 10. 2008

Katolícky kostol v strede dediny je zasvätený Nanebovzatiu Panny Márie. Kostol je pôvodný, gotický zo 14. storočia je najstaršou stavbou v dedine. Veža bola pristavená na západnej strane kostola neskôr, v rokoch 1518 - 1521. Zaujímavosťou veže je jej u

Reagovat
        Lukáš Ilavský
        • 18. 10. 2008

No uplne super dedinka tolko veci tam najdete:DD:..a hlavne su tam super ludia:)

Reagovat
          Monička
          • 18. 10. 2008

Mám velkou radost z fotografií,velice jsem potěšena. Jsem rodačka z Nového Petřína,Žáčková. Ještě jednou moc a moc děkuji!!! Nyní žiji v Dačicích.S pozdravem Mátlová

Reagovat
            Ludmila Mátlová
            • Prosím nabídněte

19. 10. 2008

Zkušená kuchařka z hotelu Jirásek Konstantinovy Lázně s manželem řemeslným odborníkem voda,topení plyn hledají trvalé zaměstnání v horách s ubytováním. Nejraději pension.

Reagovat
              Ivana Kosnarová
              • Skála, Boháňka a okolí

19. 10. 2008

Obec Boháňka se nachází na úpatí chlumského vrchu v okrese Jičín, kraj Královéhradecký. Ke dni 28. 8. 2006 zde žilo 217 obyvatel.[zdroj?] Obec leží 6km od Hořic, 25km od Jaroměře, Hradce Králové a Dvora Králové. V blízkosti obce leží obce Miletín a Velký

Reagovat
                Milan Korbel
                • 20. 10. 2008

Dobrý den ,chci se zeptat,jestli je u vás na bazéně plavání s miminky.Děkuji za odpověd

Reagovat
                  Kovářová Pavlína
                  • mohlo by se vylepsovat

20. 10. 2008

mohlo by se neco vylepsit tobogan nejaky maly nebo nejakou tu vodni atrakci.masazni trysky atd

Reagovat
                    matrix
                    • 20. 10. 2008

dobrý

Reagovat
                      marketka
                       <|  164  165  166  167  168  |>