Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
rybaření
17. 10. 2008Dobrý den, potřeboval bych kontakt, na majitele rybníků Domousnice/Rabakov, chtěl bych si tam zarybařit. Děkuji mnohokrát za odpověď
Reagovat
František
fhdh Kostol v Dol. Orešanoch
17. 10. 2008Katolícky kostol v strede dediny je zasvätený Nanebovzatiu Panny Márie. Kostol je pôvodný, gotický zo 14. storočia je najstaršou stavbou v dedine. Veža bola pristavená na západnej strane kostola neskôr, v rokoch 1518 - 1521. Zaujímavosťou veže je jej u
Reagovat
Lukáš Ilavský
18. 10. 2008No uplne super dedinka tolko veci tam najdete:DD:..a hlavne su tam super ludia:)
Reagovat
Monička
18. 10. 2008Mám velkou radost z fotografií,velice jsem potěšena. Jsem rodačka z Nového Petřína,Žáčková. Ještě jednou moc a moc děkuji!!! Nyní žiji v Dačicích.S pozdravem Mátlová
Reagovat
Ludmila Mátlová Prosím nabídněte
19. 10. 2008Zkušená kuchařka z hotelu Jirásek Konstantinovy Lázně s manželem řemeslným odborníkem voda,topení plyn hledají trvalé zaměstnání v horách s ubytováním. Nejraději pension.
Reagovat
Ivana Kosnarová Skála, Boháňka a okolí
19. 10. 2008Obec Boháňka se nachází na úpatí chlumského vrchu v okrese Jičín, kraj Královéhradecký. Ke dni 28. 8. 2006 zde žilo 217 obyvatel.[zdroj?] Obec leží 6km od Hořic, 25km od Jaroměře, Hradce Králové a Dvora Králové. V blízkosti obce leží obce Miletín a Velký
Reagovat
Milan Korbel
20. 10. 2008Dobrý den ,chci se zeptat,jestli je u vás na bazéně plavání s miminky.Děkuji za odpověd
Reagovat
Kovářová Pavlína mohlo by se vylepsovat
20. 10. 2008mohlo by se neco vylepsit tobogan nejaky maly nebo nejakou tu vodni atrakci.masazni trysky atd
Reagovat
matrix
marketka