Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 28. 11. 2008

Vas kraj - Vysocina a obzvlast Horni Vilemovice je uzasne a krasne misto z ktereho dycha klid a pohoda....kdyby tam u Vas bylo pro mne mistecko, hned bych se k Vam prestehovala. Jsem z JC. Moc pozdravu a vseho dobreho...Ivana Koubova

Reagovat
    Ivana Koubova
    • otrava pepenovym gulasom

28. 11. 2008

Az do doby, nez nas otravili nejakym pepenovym gulasom na obed, to byvalo jedno z mojich oblubenych miest, kam na jedlo. 2 dni v horuckach cez 39, kedy kazda kvapka vody v tele nasla cestu von nejakym otvorom vsak ale rychlo zmenili moj nazor na tento pod

Reagovat
      palo
      • 29. 11. 2008

Lyžovat se začne 30.11.2008

Reagovat
        Sjezdovka
        • Rozsvěcení vánočního stromu

29. 11. 2008

29.11.2008 Zveme Vás na rozsvěcení vánočního stromu

Reagovat
          Ivan Cáder
          • 29. 11. 2008

cekala jsem ze tu bude neco o jizbicich ale teda nic moc akorat okoli:(

Reagovat
            alena
            • Mikulášská zábava

29. 11. 2008

6.12.2008 od 16.00 hod na sále OÚ v Měděnci a od 20.00 Mikulášská zábava

Reagovat
              Ivan Cáder
              • Wow

29. 11. 2008

Ve vítkovicích sem byl na konci rijna a opravdu mě to uchvátilo...miluju průmyslový areály a tady, obklopenej desítkama tisíc tun železa, sem byl ve svým živlu..a průvodce byl taky skvělej...ani Notre Dame, Sv. Vít a podobný světově známý stavby ve mě nev

Reagovat
                Miroslav Drahoš
                • 29. 11. 2008

Smím se zeptat zda již máte tento víkend zprovozněné vleky? Sěkuji za informaci.

Reagovat
                  Stuchlá Šárka
                  • Kostel

29. 11. 2008

Kostel je sice v dezolátním stavu ale jsou v Žabonosech i jina zajímavá místa.A je to hospůdka na kopečku kde se točí Nymburské pivo,které sice není nic m oc ale z rukou pana hostinského Vaška je to mňamka.I zdejší každodenní hosté mě tu přijali za svého.

Reagovat
                    mirek jiruš
                    • 30. 11. 2008

zdravím,už se u vás jezdí???

Reagovat
                      Milan
                       <|  180  181  182  183  184  |>