Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
28. 11. 2008Vas kraj - Vysocina a obzvlast Horni Vilemovice je uzasne a krasne misto z ktereho dycha klid a pohoda....kdyby tam u Vas bylo pro mne mistecko, hned bych se k Vam prestehovala. Jsem z JC. Moc pozdravu a vseho dobreho...Ivana Koubova
Reagovat
Ivana Koubova otrava pepenovym gulasom
28. 11. 2008Az do doby, nez nas otravili nejakym pepenovym gulasom na obed, to byvalo jedno z mojich oblubenych miest, kam na jedlo. 2 dni v horuckach cez 39, kedy kazda kvapka vody v tele nasla cestu von nejakym otvorom vsak ale rychlo zmenili moj nazor na tento pod
Reagovat
palo
Sjezdovka Rozsvěcení vánočního stromu
29. 11. 200829.11.2008 Zveme Vás na rozsvěcení vánočního stromu
Reagovat
Ivan Cáder
alena Mikulášská zábava
29. 11. 20086.12.2008 od 16.00 hod na sále OÚ v Měděnci a od 20.00 Mikulášská zábava
Reagovat
Ivan Cáder Wow
29. 11. 2008Ve vítkovicích sem byl na konci rijna a opravdu mě to uchvátilo...miluju průmyslový areály a tady, obklopenej desítkama tisíc tun železa, sem byl ve svým živlu..a průvodce byl taky skvělej...ani Notre Dame, Sv. Vít a podobný světově známý stavby ve mě nev
Reagovat
Miroslav Drahoš
29. 11. 2008Smím se zeptat zda již máte tento víkend zprovozněné vleky? Sěkuji za informaci.
Reagovat
Stuchlá Šárka Kostel
29. 11. 2008Kostel je sice v dezolátním stavu ale jsou v Žabonosech i jina zajímavá místa.A je to hospůdka na kopečku kde se točí Nymburské pivo,které sice není nic m oc ale z rukou pana hostinského Vaška je to mňamka.I zdejší každodenní hosté mě tu přijali za svého.
Reagovat
mirek jiruš
Milan