Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
9. 01. 2009toto NEJSOU oficialní stránky Ski areálu Kozí Pláně.Správně je to www.kozi-plan.estranky.cz
Reagovat
martina
10. 01. 2009Dobrý de chtěl jsem se zeptat kdy bude v provozu Váš vlek.Je v celém okolí nejlepší.
Reagovat
Brett
martina prudká
Dančáková Darja
Valachvič František Aquaerobic
10. 01. 2009S přáním hezkého dne se i já chci zeptat, kdy začíná aquaerobic, jaké dny a v kolik hodin. Předem děkuji za odpověď na můj email. Na shledanou Kyšperská
Reagovat
B. Kyšperská
11. 01. 2009Upozornění!..Pro lyžaře kteří navštíví lyžařský areál Přelač v H.Lomné,zvláště při nově zahájeném provozu vleků.Dejte si pozor na oblečení-hlavně kaťata,budou nejspíše vypadat tak jako moje a ostatních lidí,kteří se vozili na vleku 10.1.2009.Byl to opravd
Reagovat
Honza Skibus 11.1 2009
11. 01. 2009chtel bych jse zeptat proc tento skibus neodcestoval z pardubic..? predem dekuji za vysvetleni
Reagovat
Klempiř Michal
11. 01. 2009Plavecký bazén v Příbrami je otřesný!!!! Jestli chce někdo pořádně promrznout vřele doporučuji Příbramský aguapark. Protože tak jak tam se šetří na teple se nešetří snad v jiném palveckém komplexu který znám.
Reagovat
Dana
11. 01. 2009Pro začátečníky a rodiny s dětmi ucházející,pro všechny ostatní lyžaře naprostá katastrofa.Nenepadne -li nový sníh tvoří se na sjezdovce vydřená místa a ta nekonečná fronta u vleku je dobra tak pro kuřáky.
Reagovat
kouba