Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Zámek Ploskovice

9. 02. 2009

S Jakubem souhlasím, včera jsem se byla projít v parku a byla jsem udivena,jak se na určitých částech zámek rozpadá. Když už není na udžování cest,je to jen bláto a bláto, tak alespoň by měl být někdo,kdo bude schopen zajistit finance na opravy takové nád

Reagovat
    Jitka
    • Skibus

9. 02. 2009

Prosím, chtěla bych se zeptat jestli v době jarních prázdnin určených pro Pardubický kraj bude skibus Pardubice-Jánské lázně jezdit i v týdnu!!!Děkuji

Reagovat
      Alena Stará
      • 9. 02. 2009

Nechci zasílat na email vaše otázky..

Reagovat
        Jakub Ježek
        • Ivanské jezero

10. 02. 2009

Jezero nádherně vypadá, ale je nebezpečné. Pár lidí se tam už utopilo. Koupat se v něm nesmí.

Reagovat
          Ing. Jiří Bureš
          • Český Dub

10. 02. 2009

Nejsem si jistý jestli lze počítat českodubsko historicky a geograficky do nejasné oblasti Děčínska: Český Dub - Děčín cca 76km, Český Dub - Liberec cca 19km, Č. Dub - Mladá Boleslav ca 30km.

Reagovat
            honza sluka
            • 10. 02. 2009

Jezdí někdy tyto autobusy i ve všední dny?

Reagovat
              Lukešová Alena
              • Suche!!!

10. 02. 2009

Hallo! Können Sie mir helfen die Familie Buschek in Potstat zu finden! Mit freundlichen Grüssen Olaf Greiner

Reagovat
                Olaf Greiner
                • 10. 02. 2009

dobry den jsem moc rada ze jsem nasla vase stranky moc me potesily narodila jsem se v cabaji

Reagovat
                  ingid karvaiova
                  • Oprava textu

11. 02. 2009

Dobrý den, se zájmem jsem si pročetla informace o obci Kobylí, ale narazila jsem na malou chybičku v textu. Opravte si v části quot;Zajímavostiquot; název obce, je tam malé písmeno.

Reagovat
                    Lenertová
                    • 12. 02. 2009

Byli jsme tu před lety asi 2x - 3x a moc se nám tu líbilo. Všude bylo čisto, klídek, také nám vyhovovalo parkování a ohníček u stanu. Zažili jsme se zde i vichřici a pořádnou bouřku, kdy pod stanem protékala voda, ale neodradilo nás to. Koupání bylo také

Reagovat
                      Marta
                       <|  215  216  217  218  219  |>