Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Zámek Ploskovice
9. 02. 2009S Jakubem souhlasím, včera jsem se byla projít v parku a byla jsem udivena,jak se na určitých částech zámek rozpadá. Když už není na udžování cest,je to jen bláto a bláto, tak alespoň by měl být někdo,kdo bude schopen zajistit finance na opravy takové nád
Reagovat
Jitka Skibus
9. 02. 2009Prosím, chtěla bych se zeptat jestli v době jarních prázdnin určených pro Pardubický kraj bude skibus Pardubice-Jánské lázně jezdit i v týdnu!!!Děkuji
Reagovat
Alena Stará
Jakub Ježek Ivanské jezero
10. 02. 2009Jezero nádherně vypadá, ale je nebezpečné. Pár lidí se tam už utopilo. Koupat se v něm nesmí.
Reagovat
Ing. Jiří Bureš Český Dub
10. 02. 2009Nejsem si jistý jestli lze počítat českodubsko historicky a geograficky do nejasné oblasti Děčínska: Český Dub - Děčín cca 76km, Český Dub - Liberec cca 19km, Č. Dub - Mladá Boleslav ca 30km.
Reagovat
honza sluka
Lukešová Alena Suche!!!
10. 02. 2009Hallo! Können Sie mir helfen die Familie Buschek in Potstat zu finden! Mit freundlichen Grüssen Olaf Greiner
Reagovat
Olaf Greiner
10. 02. 2009dobry den jsem moc rada ze jsem nasla vase stranky moc me potesily narodila jsem se v cabaji
Reagovat
ingid karvaiova Oprava textu
11. 02. 2009Dobrý den, se zájmem jsem si pročetla informace o obci Kobylí, ale narazila jsem na malou chybičku v textu. Opravte si v části quot;Zajímavostiquot; název obce, je tam malé písmeno.
Reagovat
Lenertová
12. 02. 2009Byli jsme tu před lety asi 2x - 3x a moc se nám tu líbilo. Všude bylo čisto, klídek, také nám vyhovovalo parkování a ohníček u stanu. Zažili jsme se zde i vichřici a pořádnou bouřku, kdy pod stanem protékala voda, ale neodradilo nás to. Koupání bylo také
Reagovat
Marta