Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Ceník
19. 04. 2009Kateřina má pravdu. Nemáte ceník a já nejsem žádný jasnovědec ani pravidelný návštěvník. Taky mě to štve !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Roman Sušický
19. 04. 2009Ja tym jsem skoro pořád a chtěla bych tam přidat tobogan jak se na ňom jezdí na těch nafukovacích kruhách
Reagovat
lucka
matěj dotaz
19. 04. 2009Pracuji jako učitelka na ZŠ Oloví. Rádi bychom letos oslavili Slet čarodějnic na hradě Hřebeny. Děti by si zde rádi opekly buřty, ale protože jsme slyšely, že na hradě by mohl být i správce , který prý rád pomůže, obracíme se na Vás s prosbou o pomoc.
Reagovat
Ivana Wamberské slavnosti
19. 04. 2009Prosím pošlete mě telefoní číslo na letošního pořadatele těchto sl avností
Reagovat
Marie Chaloupková Ruská 571 Jičín 50odpověď na dotaz
20. 04. 2009Aktuální otevírací doba je pravidelně zveřejňována na adrese www.bazen.olomoucko.com. S pozdravem Doležal
Reagovat
Doležal
zuzka quot;termálkyquot;
20. 04. 2009Co byly zrušeny vanové termální koupele, odstraněny chrliče termální vody do bazénu a nakonec snižena teplota vody jednou pod 20°C a jednou nebyly napuštěny bazény vodou vůbec,tak jezdíme do Maďarska
Reagovat
georg Fotky
20. 04. 2009Skoro všetky fotky som fotil ja doplnim aj dalšie z obce len aby času bolo trošku viac...Som rád, že sa vám páčia...
Reagovat
Ladislav Pastorok NUDAAAAAAAAA
20. 04. 2009nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuda nuad ale potrebuju vic obrazku ve ctvrtek mam mit hotovej referat a nemam ani carku tak sem koukejte neco dat nebo se nastvu:-D:-D:-D:-p
Reagovat
martinka:-*