Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Svatý Jan u Sedlčan

14. 05. 2009

Svatý Jan u Sedlčan je na turistiku 3 x. Tento odkaz bych potřeboval smazat. Děkuji mv

Reagovat
    • Dotaz k: Svatý Jan u Sedlčan

14. 05. 2009

Dobrý den, je to neuvěřitelně rychlé; ta administrace. Předem děkuji za spolupráci. Tento odkaz bych též potřeboval odstranit. Zdravím mv

Reagovat
      • Dotaz k: Pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla

15. 05. 2009

Dobrý den, chci se zeptat, kdy si můžeme přijít prohlédnout kostel, jaká je otevírací doba.Průvodce nepotřebujeme.

Reagovat
        • Dotaz k: Koupaliště hotelu Lázně-Kostelec

17. 05. 2009

Dobrý den,chci se zeptat kolik stojí vstupné na koupaliště? Mám rok a půl starého syna,za něj se taky platí?Děkuji

Reagovat
          • 17. 05. 2009

Prosim vas kedy otvarate? datum?

Reagovat
            • Dotaz k: Kapucínská hrobka Brno

17. 05. 2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda se může v hrobce fotografovat?Děkuji

Reagovat
              • Dotaz k: Termální koupaliště Brná

21. 05. 2009

ahoj chtěl bych se zeptat, jaké můžu v Brné nosit plavky, zda jen normální nebo i bermudy. Děkuji za odpověď.

Reagovat
                • Ceník platný pro rok 2009

21. 05. 2009

Ceny a provozní doba je mylná.Jsem provozovatel koupaliště,zasílám správné údaje.CELODENNÍ vstupné:do 3let zdarma 3-10let 30Kč od10let,dospělí 60Kč Provozní doba:20.5-15.6 10-18hod. 16.6-31.8

Reagovat
                  • 1. 01. 1970

Reagovat
                    • Rumanová objektívne.

14. 05. 2009

Ja osobne si myslím že podobné odkazy typu občan nepatria sem toto si musíme vyriešiť my v Rumanovej.Je mi z toho všetkého smutno že na všetkých stránkach kde sa spomenie naša obec Rumanová sa objavujú podobné odkazy. Takže nekazme si týmto sôsobom imidž

Reagovat
                   <|  253  254  255  256  257  |>