Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Eliska

24. 08. 2009

líbý se my dva plavčícy kluci

Reagovat
    • Dotaz k: Vodná nádrž Nosice

26. 08. 2009

Funguje na přehradě vyhlídková lodní plavba? A za jakých finančních podmínek? Děkuji

Reagovat
      • Dotaz k: Zámek Blansko

27. 08. 2009

Chtěli bychom navštivit zámek Blansko ale až v sobotu 10.10.2009 asi kolem 11 až 12 hodiny. Naše skupina má kolem 30 lidí.Napište jestli by to bylo možné a pak bychom rádi věděli cenu vstupného.

Reagovat
        • vodní nádrž Mšeno, koupání psů

27. 08. 2009

Milá paní, ono to není o zákazech nebo nařízeních ale o prosté lidské slušnosti a ohledpulnosti. Slušný pejskař svého psa do přehrady nepustí, ten neslušný a arogantní...... Nový Karel

Reagovat
          • Dotaz k: Zámek Louňovice pod Blaníkem

28. 08. 2009

Nemohli by jste mi poskytnout e-mail p. ředitelky muzea? Má několik velmi specifických otázek k historii zámku, kterté by mi mohla zodpovědět jenom ona. Pak mě ještě zajímá otázka základního kamene který byl vytesán pro stavbu Národního divadla. Jinak - b

Reagovat
            • Dotaz k: Borečský vrch

28. 08. 2009

je to stale jeste pruchodny...kamoska tam kdysi byla...ted jsme nejak nemohly najit cestu...ale hledaly jsme malo...to jo:o) Je tam vylozene cesticka,nebo se musi i cestou necestou? Vede to primo ze vsi? dik Iva

Reagovat
              • balony nad hradem

29. 08. 2009

chci se zeptat jestli se bude litat nebo je akce zrusena dekuji

Reagovat
                • Dotaz k:

30. 08. 2009

dobrý den. chtěla bych de zeptat, jak je s pořádáním svatebního obřadu - pokud bych jej chtěla v zámecké zahradě tohoto zámku? kolik se platí a kde se to musí hlásit, popř. žádat o nějaké povolení, apod. nemám trvalé bydliště v tétop obci, ale v jiné z Ol

Reagovat
                  • Dotaz k: Jízdárna VERGOZ

2. 09. 2009

dobrý den chtěla bych se zeptat jestli by jsme ja a moje sestra mohli jezdit na koni s vyukou jizdy trenerem? moje sestra je zacatecnik a ja pokrocilejsi zacatecnik. Mne je 12 a sestre je 8.samozrejmne za pronajem koně budeme platit a bych nekdy mohla pom

Reagovat
                    • 1. 01. 1970

Reagovat
                      • chachar

30. 08. 2009

ty blbe.neviš nic.

Reagovat
                     <|  266  267  268  269  270  |>