Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Horní hrad - Hauenštejn

11. 01. 2010

Není panu Palackému trapné, že v záchvatu o popularitu si na svých stránkách vymýšlí BAJKY a není mu trapné tam popisovat brutální vraždu místního občana, otce dětí, které nyní dospívají? a ještě to opepřit mňoukáním koček v okolí !

Reagovat
    • Dotaz k: Větrný mlýn v Kuželově

12. 01. 2010

Zajímalo by mě co je za sochu u mlýna.Děkuji za odpověď.

Reagovat
      • dotaz

13. 01. 2010

Prosím vás mohl by mi někdo říct jaká je provozní doba na sjezdovce v Hlinsku.Nemůžu to někde najít.Moc díky

Reagovat
        • 14. 01. 2010

Dobrý den, můžete zaslat e-mail na [email protected] Zajímají nás veškeré informace pamětníků. Za tvrz děkuji.

Reagovat
          • [email protected]

15. 01. 2010

Žinkovy - tak to je nejkrásnější místo na světě, nikde není takový klídek a super lidičky, jako právě tady. Pohodička prostě balzám na nervy. Jezdím tam čerpat energii už od roku 1965, a to, že jsem ještě dneska v pohodě, tak za to vděčím pravidelným návš

Reagovat
            • Dotaz k: Ski areál Jasenka

15. 01. 2010

ceny vleků

Reagovat
              • Dotaz k: Plavecký stadion České Budějovice

15. 01. 2010

Dobrý večer , chci se zeptat mému dítěti je 8měs.můžem přiject kvám do bazénu bez problému nebo musíme až od roka připadá mi to dost nefér že jsou takové podmínky děkuji předem za odpověd.Martina D.

Reagovat
                • vstup zdarma na vzp kartu

16. 01. 2010

Dobry den,verejnost neni dostatecne informovana o vstupu zdarma na vzp karticku.Je to nahoda,ze se o tom dozvim.Je toto mozne najit na internetu?Nebo kde mam zjistit tyto informace vcas?Dekuji,Kucerova.

Reagovat
                  • 16. 01. 2010

Neví někdo jestli je možné ubytování u sjezdovky?

Reagovat
                    • 1. 01. 1970

Reagovat
                      • znečištěná zapáchající voda

14. 01. 2010

Reagovat
                     <|  279  280  281  282  283  |>