Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Horní hrad - Hauenštejn
11. 01. 2010Není panu Palackému trapné, že v záchvatu o popularitu si na svých stránkách vymýšlí BAJKY a není mu trapné tam popisovat brutální vraždu místního občana, otce dětí, které nyní dospívají? a ještě to opepřit mňoukáním koček v okolí !
ReagovatDotaz k: Větrný mlýn v Kuželově
12. 01. 2010Zajímalo by mě co je za sochu u mlýna.Děkuji za odpověď.
Reagovatdotaz
13. 01. 2010Prosím vás mohl by mi někdo říct jaká je provozní doba na sjezdovce v Hlinsku.Nemůžu to někde najít.Moc díky
Reagovat- 14. 01. 2010
Dobrý den, můžete zaslat e-mail na [email protected] Zajímají nás veškeré informace pamětníků. Za tvrz děkuji.
Reagovat
[email protected]
15. 01. 2010Žinkovy - tak to je nejkrásnější místo na světě, nikde není takový klídek a super lidičky, jako právě tady. Pohodička prostě balzám na nervy. Jezdím tam čerpat energii už od roku 1965, a to, že jsem ještě dneska v pohodě, tak za to vděčím pravidelným návš
Reagovat
Dotaz k: Plavecký stadion České Budějovice
15. 01. 2010Dobrý večer , chci se zeptat mému dítěti je 8měs.můžem přiject kvám do bazénu bez problému nebo musíme až od roka připadá mi to dost nefér že jsou takové podmínky děkuji předem za odpověd.Martina D.
Reagovatvstup zdarma na vzp kartu
16. 01. 2010Dobry den,verejnost neni dostatecne informovana o vstupu zdarma na vzp karticku.Je to nahoda,ze se o tom dozvim.Je toto mozne najit na internetu?Nebo kde mam zjistit tyto informace vcas?Dekuji,Kucerova.
Reagovat

- 1. 01. 1970Reagovat