Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
jedlova je mladí
16. 03. 2010rad bych se tam vratil po 20 letech naučil jsem se tam lyžovat bomba... akorat nevim jestli se to tam zmněnilo --
Reagovat

Dotaz k: Naučná stezka Veselské pískovny
28. 03. 2010cou prosim vas je tady nekde v cesku pískovna kde se daji chytat ryby
ReagovatDěčínská Bouda
29. 03. 2010Dvavid Mlejnek z Děčínské boudy se k soudu opět nedostavil,měl vysvětlit krom jiného šíření svých lží o mě a mé matce.U soudu bylo jasně řečeno že Mlejnek svým pomlouváním se snaží ze své situace vylhat a odvrátit pozornost od svých trestných činů a dluhů
Reagovat
Mlejnkovi děčínská bouda
29. 03. 2010Já T.Skohoutil Mlejnkovím nic nedlužím,naopak Mlejnkovi z Děčínské boudy dluží krom jiným mě T.Skohotilovi a mé matce pomluvi které o mě šíří úředně nikdy nepotvrdí takže vše co zde napsal je lež.Je to lhář,zloděj a především neplatič
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 17. 03. 2010
Pred pár rokmi boli fekálie po parku,a to robili tzv.fandovia ktorí chodili z nedeľného futbalu.Hanba Vám kto to sem píše ,treba sa pozrieť na akej úrovni sú iné obce ,s takým počtom obyvateľov ako je v Rumanovej.Treba pre obec aj niečo urobiť a nie iba s
Reagovat
- 17. 03. 2010
Dokončím .Treba pre obec aj niečo urobiť a nie kritizovať snahu a prácu ľudí ktorým záleží na budúcnosti ľudí a obci.Ľudia otvorte oči a srdcia .park v Rumanovej je krásny.
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Ježdění
14. 03. 2010Dobrý den, mám podobný dotaz. Prosím odpovězte na [email protected] . Děkuji.
Reagovat