Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
jdu na to juknout bejvávalo vždy fain
22. 07. 2010Dam vědět, jdeme to omrknout, loni to bylo super a dá se i celej den.Jako v ráji vždy.
Reagovat
hnus
24. 07. 2010opravdu si myslim,ze koñe na tomto miste musi hodne trpet,je mi jich dost lito.mam pocit,ze by se tam mela podivat inspekce.
Reagovat
dotaz
24. 07. 2010Romove lezou do dětského bazénu v hadrach které nosí špinavé,fuj,chodí si to tam akorát prat.Je to nechutné že malé děti se musí koupat ve znečištěné vodě.Odpověď roma zněla že nemaji na plavky.To není žádná vymluva.Doufám že se to konečně začne více hlíd
Reagovat
Nejezděte na Budyni s dětmi!!!
25. 07. 2010Hrad jsme navštívili s manželem a dvěma dětmi (2 roky a 6 měsíců) dnes 25.7.2010. Nejprve nás zarazilo, že se platí vstupné za 2 leté dítě, což není obvyklé, paní u okýnka nám doslova řekla: "Dáte mi kilo"!?! Poté nám stejná paní, která nás hradem prováze
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 31. 07. 2010
Najděte si stránky kemp Úštěk....odkaz: http://www.kempustek.cz/nabidka.html a zde máte uvedeno vše...na termínu neni problém se domluvit, zatím se mi nikdy nestalo, že by zde nebylo volné místo...
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Sigmondova stezka
29. 07. 2010Běhám po této stezce skoro každý druhý den a patří mezi velice kvalitní, ale pravdou je, že značky jsou značně zanedbané. Okolí Šídlovského rybníku je celé zničené - poblýž je menší ohrada s koni. Ať si každý říká co chce, do rybníka musí vnikat spousta s
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Nejsou lázně jako lázně
22. 07. 2010Vážená paní, slovem lázně se dříve označovalo také koupaliště, a tak je tomu právě v případě Mšena. Jedná se o jeden krásný studený bazén, otevřený jen v horkých dnech.
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat