Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Ski areál Přívrat

11. 01. 2012

jde se odědnat do lyžařské školky,jde o 3,5 letého chlapce.Jsem nelyžař a chtěl bych svého vnuka naučit lyžovat.Sdíky J.H

Reagovat
    • večerní lyžování

15. 01. 2012

jed si zalyžovat večer je paráda,ale sněhové děla by při lyžování mohly být vypnutá je to dost nepříjemné a vůbec to v tom sněhu nejede,tak děla zapínat až po lyžovačce *****

Reagovat
      • Dotaz k: Skibus Hradec Králové - Deštné - Šerlich

16. 01. 2012

Kde prosím najdu jízdní řád skibusu z HK do Deštného. Ceny, příp. i ceny s permanentkou? Děkuji Jezbera

Reagovat
        • Reakce na příspěvek 5234

20. 01. 2012

Mám stejnou zkušenost, před as.5ti lety jsem byl s vnoučaty v bazénu děti si hrály a smáli se na hlas.Pohádce s "plavčíkem" spíše estébákem, který na nás chtěl zavolat policii jsem se zařekl že tam už nikdy s vnoučaty nepůjdu radči pojedu do Jičína.Š. ps

Reagovat
          • Pokračování

20. 01. 2012

Na písemnou stížnost na "plavčíka " nikdy nikdo neodpověděl. Š.

Reagovat
            • 22. 1. 2012

22. 01. 2012

Můžete zveřejnit jízdní řád skibusu do Ski areálu Hlinsko v Čechách. Jezdí tyto busy přes Luži? Děkuji

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • paráda

25. 01. 2012

Letos to zase jezdí. Bez front a s bezva obsluhou. Výborný svařáček. Doporučuju!!

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • lupenka

25. 01. 2012

lupenka není nemoc nakažlivá, takže z tohoto důvodu vstup odpírán není.Problém je spíše vizuální a někdy nevědomí lidé ztropí povyk.

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • Proč?

15. 01. 2012

Proč? vždyt škaredě vypadá jen ten starý kůn.Jinak je totam hezké

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
               <|  324  325  326  327  328  |>