Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Tropic Hukvaldy
18. 04. 2012Dobrý den. Mám voucher na vstup platný do 30.6. Smím přijet některou sobotu a vzít s sebou psíka? Díky
ReagovatKoupaliště a územní plán
26. 04. 2012Dokáže mi někdo odpovědět jak je koupaliště Lhotka vedeno v územním plánu? Jak je možné, že se tam bude stavět? Pokud to nebylo v územním plánu jako stavební parcela, tak to přeci nemůže jít a pokud se měnil územní plán, tak kdy a kdo za to může? Dokáže m
Reagovat

Klasická zlodějina
26. 04. 2012Chtělo by to vidět tu výhodnou smlouvu s FNM. Kdopak se asi zase nakapsoval a proč to FNM nenabídl MČ Praha 4?
Reagovat
Dotaz k: Aquapark a plavecký bazén Jindřichův Hradec
26. 04. 2012dobry den, rada bych se zeptala proc nemate fotky i z interieru. Mame v planu navstevu a rada bych videla jak to u vas vypada:-) dekuji za odpoved.
Reagovatzklamání
27. 04. 2012Navštívil jsem se synem tuto věž a jsem velmi zklamán. To, že byla restaurace zavřená ( prý ji otevřou v červnu 2012 ) umím pochopit. Ale dát za jízdu 120 Kč za dospělého a 60 Kč za dítě pouze na vyhlídku, kde jsou špinavá okna a staveniště? Jeden vyhlídk
Reagovat

Dotaz k: Máchovo jezero - pláž pod Borným
3. 05. 2012Chci se zeptat.Je možno v tomto kempu parkovat auto u stanu?Děkuji za odpověď
ReagovatDotaz k: Jitřenka
4. 05. 2012Dobrý den, chtěla jsme se zeptat zda nepříjímáte brigádníky. Můžu každy den po škole od 16.00 a o víkendech. Děkuji za odpověď
ReagovatDotaz k: Sídlo Parlamentu České republiky
4. 05. 2012Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik vodních ploch zdobí Valdštejnskou zahradu. děkuji předem za odpověď.
Reagovat