Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Tropic Hukvaldy

18. 04. 2012

Dobrý den. Mám voucher na vstup platný do 30.6. Smím přijet některou sobotu a vzít s sebou psíka? Díky

Reagovat
    • Koupaliště a územní plán

26. 04. 2012

Dokáže mi někdo odpovědět jak je koupaliště Lhotka vedeno v územním plánu? Jak je možné, že se tam bude stavět? Pokud to nebylo v územním plánu jako stavební parcela, tak to přeci nemůže jít a pokud se měnil územní plán, tak kdy a kdo za to může? Dokáže m

Reagovat
      • Zajímavý dotaz

2. 05. 2012

Také by mě to velmi zajímalo, dokáže na to někdo odpovědět???

Reagovat
      • Klasická zlodějina

26. 04. 2012

Chtělo by to vidět tu výhodnou smlouvu s FNM. Kdopak se asi zase nakapsoval a proč to FNM nenabídl MČ Praha 4?

Reagovat
    • Dotaz k: Aquapark a plavecký bazén Jindřichův Hradec

26. 04. 2012

dobry den, rada bych se zeptala proc nemate fotky i z interieru. Mame v planu navstevu a rada bych videla jak to u vas vypada:-) dekuji za odpoved.

Reagovat
      • zklamání

27. 04. 2012

Navštívil jsem se synem tuto věž a jsem velmi zklamán. To, že byla restaurace zavřená ( prý ji otevřou v červnu 2012 ) umím pochopit. Ale dát za jízdu 120 Kč za dospělého a 60 Kč za dítě pouze na vyhlídku, kde jsou špinavá okna a staveniště? Jeden vyhlídk

Reagovat
        • 30. 04. 2012

Dobrý den mohl byste mi prosím poslat ceník chatiček ve vašem Kempu?moc děkuju

Reagovat
          • Dotaz k: Máchovo jezero - pláž pod Borným

3. 05. 2012

Chci se zeptat.Je možno v tomto kempu parkovat auto u stanu?Děkuji za odpověď

Reagovat
            • Dotaz k: Jitřenka

4. 05. 2012

Dobrý den, chtěla jsme se zeptat zda nepříjímáte brigádníky. Můžu každy den po škole od 16.00 a o víkendech. Děkuji za odpověď

Reagovat
              • Dotaz k: Sídlo Parlamentu České republiky

4. 05. 2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik vodních ploch zdobí Valdštejnskou zahradu. děkuji předem za odpověď.

Reagovat
                 <|  328  329  330  331  332  |>