Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Senecký rybník

17. 06. 2013

Muže mi nekdo poradit jak se k rybniku dostanu ? Myslim jaka mhd tam jede a odkud děkuju

Reagovat
    • Dotaz k: Koupaliště Duchcov

18. 06. 2013

Dobrý den, chci se zeptat od kdy máte letos otevřeno....děkuji , s pozdravem Dřínková

Reagovat
      • Dotaz k:

18. 06. 2013

zemřeli tam v nějakým domě lidi,kteří meli vidiny,a nebo neco z hlavou,nohou:nekdo o kom si myslili že je postiženej?

Reagovat
        • Dotaz k: Koupaliště Prunéřov

20. 06. 2013

chtěla jsem se zeptat platí se vstup a kolik?

Reagovat
          • Dotaz k: Koupaliště Červený hrádek

20. 06. 2013

chtěla jsem se zeptat kolik to ted stojí koupaliště

Reagovat
            • Zpráva

21. 06. 2013

Dobrý den jemi 11 let a chtěl bych se zeptat jestly bych mohl jít na koupaliště sám bez dospělého člověka.Děkuji :Petr Kvasnica

Reagovat
              • Písečák

24. 06. 2013

Ahoj.Chtěl bych všem napsat,že na Písečáku to letos funguje bezvadně.Kiosek má otevřeno od 8 a končí pokaždé až nad ránem. Pořádají zde každý pátek diskotéky a v sobotu je vždy živá hudba.Kiosek je perfektně zásobován a mají zde velký sortiment.Co se týče

Reagovat
                • Písečák

24. 06. 2013

Stanovat vás nechá majitel na louce za kioskem a je sním super dohoda.Záchody jsou vedle kiosku sprch tam nejsou.Vřele doporučuji vodákům co jedou Jizeru,rybářům a cyklistům.Letos je to tam opravdu super.Nechodte pouze na louku u vody kde to vlastní říkaj

Reagovat
                  • Písečák

24. 06. 2013

Nechodte pouze na louku u vody kde to vlastní říkají mu parukář.Neví co by si za to nic řekl a vybírá za to,že ležíte na louce u které není ani WC a odpadkoví koš.Neustále tam prudí kvůli 10 kč za koupání,ale na záchod a s odpadky musíte ke kiosku.

Reagovat
                    • 1. 01. 1970

Reagovat
                      • to je škoda, že do Lhoty nemůžou psi

18. 06. 2013

no je fakt škoda. ještě jsem nešlápnul na koupališti do psího hovna, tak snad se dočkám jinde. J

Reagovat
                     <|  341  342  343  344  345  |>