Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Senecký rybník
17. 06. 2013Muže mi nekdo poradit jak se k rybniku dostanu ? Myslim jaka mhd tam jede a odkud děkuju
ReagovatDotaz k: Koupaliště Duchcov
18. 06. 2013Dobrý den, chci se zeptat od kdy máte letos otevřeno....děkuji , s pozdravem Dřínková
ReagovatDotaz k:
18. 06. 2013zemřeli tam v nějakým domě lidi,kteří meli vidiny,a nebo neco z hlavou,nohou:nekdo o kom si myslili že je postiženej?
ReagovatDotaz k: Koupaliště Červený hrádek
20. 06. 2013chtěla jsem se zeptat kolik to ted stojí koupaliště
ReagovatZpráva
21. 06. 2013Dobrý den jemi 11 let a chtěl bych se zeptat jestly bych mohl jít na koupaliště sám bez dospělého člověka.Děkuji :Petr Kvasnica
Reagovat
Písečák
24. 06. 2013Ahoj.Chtěl bych všem napsat,že na Písečáku to letos funguje bezvadně.Kiosek má otevřeno od 8 a končí pokaždé až nad ránem. Pořádají zde každý pátek diskotéky a v sobotu je vždy živá hudba.Kiosek je perfektně zásobován a mají zde velký sortiment.Co se týče
Reagovat
Písečák
24. 06. 2013Stanovat vás nechá majitel na louce za kioskem a je sním super dohoda.Záchody jsou vedle kiosku sprch tam nejsou.Vřele doporučuji vodákům co jedou Jizeru,rybářům a cyklistům.Letos je to tam opravdu super.Nechodte pouze na louku u vody kde to vlastní říkaj
Reagovat
Písečák
24. 06. 2013Nechodte pouze na louku u vody kde to vlastní říkají mu parukář.Neví co by si za to nic řekl a vybírá za to,že ležíte na louce u které není ani WC a odpadkoví koš.Neustále tam prudí kvůli 10 kč za koupání,ale na záchod a s odpadky musíte ke kiosku.
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
to je škoda, že do Lhoty nemůžou psi
18. 06. 2013no je fakt škoda. ještě jsem nešlápnul na koupališti do psího hovna, tak snad se dočkám jinde. J
Reagovat