Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Lyžařský vlek Němčičky
26. 10. 2013Dobrý den, chci se zeptat kdy bude letos otevřené lyžařské centrum.Děkuji
ReagovatTalichův Beroun
28. 10. 2013Je možné někde získat přehled koncertů v Berouně. A dá se někde najít mapička z které je patrné, kde se nachází informační centrum v Berouně? Děkuji hanka
Reagovatmapička
12. 11. 2013ta není vůbec potřeba, Íčko je hned na náměstí, vedle budovy městského úřadu, ale mají dost nešťastnou otevírací dobu. na webovkách uvádějí i soboty dopoledne ale když jsem tam naposledy chtěla jít, v sobotu bylo zavřeno.
Reagovat
Dotaz k:
29. 10. 2013Už jsem sem jednou psala, že tady porušujete autorská práva. Ty fotky jste mi stáhli z mého bývalého blogu, tak je laskavě smažte!!! Nemáte ode mě povolení
ReagovatDotaz k:
13. 11. 2013Dobrý den, jak mohu prosím Vás ze svého účtu po přihlášení napsat článek a aktualizovat informace o Kácovu? S pozdravem Jan Mühldorf [email protected]
Reagovatomezení normálních pravidelných návštěvníků
26. 11. 2013Mám koupené předplatné,chodím plavat každé úterý od 10 00.Poslední 3 týdny je půl bazénu uzavřeno a na té zbývající půlce se plácají ti,kteří si chtějí rekreačně zaplavat.Musím podotknout,že není označeno,že se do nějaké dráhy může,je tam víceméně ve dvo
Reagovat

- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 16. 11. 2013
asi změnili protože tam chodí 8 lidí z 10 v šortkách,bermudách,ale nikdo na to nereaguje ikdyž jsou všude cedule zákazu,,,no ale co neudělat pro návštěvnost že...
Reagovat