Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Lyžařský vlek Němčičky

26. 10. 2013

Dobrý den, chci se zeptat kdy bude letos otevřené lyžařské centrum.Děkuji

Reagovat
    • Talichův Beroun

28. 10. 2013

Je možné někde získat přehled koncertů v Berouně. A dá se někde najít mapička z které je patrné, kde se nachází informační centrum v Berouně? Děkuji hanka

Reagovat
      • mapička

12. 11. 2013

ta není vůbec potřeba, Íčko je hned na náměstí, vedle budovy městského úřadu, ale mají dost nešťastnou otevírací dobu. na webovkách uvádějí i soboty dopoledne ale když jsem tam naposledy chtěla jít, v sobotu bylo zavřeno.

Reagovat
    • Dotaz k:

29. 10. 2013

Už jsem sem jednou psala, že tady porušujete autorská práva. Ty fotky jste mi stáhli z mého bývalého blogu, tak je laskavě smažte!!! Nemáte ode mě povolení

Reagovat
      • Dotaz k:

13. 11. 2013

Dobrý den, jak mohu prosím Vás ze svého účtu po přihlášení napsat článek a aktualizovat informace o Kácovu? S pozdravem Jan Mühldorf [email protected]

Reagovat
        • omezení normálních pravidelných návštěvníků

26. 11. 2013

Mám koupené předplatné,chodím plavat každé úterý od 10 00.Poslední 3 týdny je půl bazénu uzavřeno a na té zbývající půlce se plácají ti,kteří si chtějí rekreačně zaplavat.Musím podotknout,že není označeno,že se do nějaké dráhy může,je tam víceméně ve dvo

Reagovat
          • burti

13. 12. 2013

xcsxtgxxaxcaxcxcasxca x

Reagovat
            • Komentář

15. 12. 2013

Pičo fuj ty sprchy chce se mi blejt

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • 16. 11. 2013

asi změnili protože tam chodí 8 lidí z 10 v šortkách,bermudách,ale nikdo na to nereaguje ikdyž jsou všude cedule zákazu,,,no ale co neudělat pro návštěvnost že...

Reagovat
               <|  346  347  348  349  350  |>