Koupaliště Vodní ráj Jihlava - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Jana zemanová
Kateřina- 25. 03. 2008
kolik platí dorost?ve vnitřní části? prosím odepište mi na e-mail. jinak ve vodním ráji se mi mooooc líbí
Reagovat
http://e-j-i-n-k-a-01.blog.cz
anonim Jen samá chvála!!!!
28. 05. 2008Jen samá chvála,jelikož v Jihlavě není pořádný jezero,lom,tak sme rádi že máme kam chodit.Je tam spoustu atrakcí pro deti a dospělé,dobrý občerstvení,hudba,leženíčko,spršky,prostě supr.Užijem si tam pokaždé hodně legrace.
Reagovat
Alča
denda
luciana
Alojs Tolle Seite
18. 07. 2008Freue mich sehr diese ganz wunderbare Seite im Internet über Jihlava-Iglau gefunden zu haben. Phantastisch. Herzllichen Gllückwunsch.
Reagovat
franz, siegfried bomba
3. 08. 2008venkovni bazen je bomba i kdyz to mam do jihlavy daleko tak sednu na autobus a jedu fakt bomba a neni to tak drahe takze vsichni pojedte
Reagovat
katka super
21. 11. 2008Navštívily jsme vodní svět v létě bohužel bylo zrovna škareďe a tak jsme byly jenom vevnitř ale i tak jsme si to užily prostě supr jenom doporučuji
Reagovat
Pavel Crypto
8. 03. 2025Governments might trusted platforms for the best presales shut down exchanges if they do not comply with regulations. Loss of Banking Support: If banks refuse to process transactions, fiat deposits and withdrawals
Reagovat
24. 04. 2009http://data.turistik.cz/turistik/!/imgnew/cile/398 7/koupaliste-vodni-raj-jihlava-jihlava-41162.jpg mohlabys mi o vodním ráji zjistit a vytisknout obrázek
Reagovat
terka dotaz
23. 12. 2009ahojky všem..chtěla bych se zeptat, nevíte prosím vás jestli je tam otevřeno aji v sobotu o svátku???předem děkuju (kdyby někdo věděl, může písnout na meil [email protected] budu jenom ráda a moc mi pomůžete)
Reagovat
Hokej online, Fotbal živě, Tenis live, Tv online
26. 11. 2011Ahoj Milane našel sem docela dobry online web www.info222.cz je to v dobré kvalitě máš tam spoustu fotbalu i hokeje tam sou! tak se mrkni
Reagovat
- 16. 10. 2024
The use of seasonal wicked spoon ingredients really shines through in your recipes.
Reagovat