Plavecký bazén Třinec - Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 23. 11. 2007

od kolika máte otevřen kryty bazén soboty neděle pro veřejnost

Reagovat
    nikolas
    • dotaz

3. 12. 2007

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda otevřete krytý bazen ještě v zimě 2007/2008. Děkuji Darina

Reagovat
      Darina
      • Geometry Dash

19. 11. 2024

Profundizaremos en las diferencias entre la versión completa de Geometry Dash y Geometry Dash Lite, descubriremos los secretos de Geometry Dash en varios y proporcionaremos instrucciones paso a paso sobre cóm

Reagovat
      • 2. 09. 2024

Your site is a wonderful revelation! I’ve discovered a lot of interesting content. I appreciate reading through the articles and have noted your solar smash insights. Looking forward to new posts!

Reagovat
        • sonic games

10. 03. 2021

I'm sure you won't be disappointed when you join this very special game, it will make you happier - sonic games

Reagovat
    • 24. 12. 2007

je už kryty bazen otevřeny??? jestli ne tak kdy bude otevřen??? děkuju za odpovědi předem.

Reagovat
      patrik
    • 25. 12. 2007

Prosím Vás od kdy už je bazén otevřený?Kolik je teďkom vstupné a kdy ja otevřený pro veřejnost? Děkuji

Reagovat
      Nikol
    • Otevření bazénu

28. 12. 2007

Plavecký bazén je opět v provozu, plán vytížení naleznete na výše uvedených webových stránkách (http://www.starstrinec.cz/ramkb.htm). Cena pro dospělé je 50 Kč (1 hodina) resp. 70 Kč (2 hodiny).

Reagovat
      • Provozní doba bazénu

6. 01. 2008

Zajímavosti o nově otevřeném bazénu jsou fajň, ale chybí nám informace, jakou máte otevírací dobu. Děkuji.

Reagovat
        Jona
        • Šortky

14. 02. 2008

Prosímvás jak je to s nošením šortek(avšak plavek) do bázenu?

Reagovat
          Honza
          • Šortky / plavky

15. 02. 2008

Dobrý den! Turistik.cz není provozovatelem bazénu, zkuste prosím kontaktovat přímo STaRS Třinec na tel. +420 558 331 441 nebo e-mailem ([email protected])

Reagovat
            • otevreni

25. 02. 2008

prosím vás od kolika je bazen pro verejnost poslete mi to na cely tyden děkuju!

Reagovat
              Markéta
              • dotaz

4. 10. 2008

Můžu do bazénu v šortkách nebo jen v plavkách.Dík

Reagovat
                Jana
                • Otevirací doba pro veřejnost

29. 12. 2008

prosím vás od kolika je bazen pro verejnost poslete mi to na cely tyden děkuju!

Reagovat
                  Barbora
                  • plavání pro veřejnost

25. 01. 2009

Prosím o sdělení, jak máte dnes otevřeno pro veřejnost

Reagovat
                    anita sklenářová
                    • 23. 04. 2009

Otevirací doba pro veřejnost prosím vas od kolika je bazén otevřeny pro veřejnost prosím pošlete mi to na cely tyden včetně víkendu Děkuju

Reagovat
                      Terezie Kadlubcová
                      • Diskuze

15. 05. 2010

Diskuze23. 11. 2007od kolika máte otevřen kryty bazén soboty neděle pro veřejnost Reagovatnikolasdotaz3. 12. 2007Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda otevřete krytý bazen ještě v zimě 2007/2008. Děkuji Darina ReagovatDarina24. 12. 2007je už kryty baze

Reagovat
                        • Reading

7. 10. 2025

Sometimes with visits your blog regularly and recommended it in my experience to read as well. The way of writing is excellent and also the content is top-notch. An