Stálky - Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Stálky

9. 03. 2009

Miluji Stálky,přírodu kolem jezdím do Podhradí již 30 Let,takže projíždím ale tet je to jinak již brzy budu zde bydlet doufám že jsou zde upřímní a dobří lidé jako já.Pěkný den všem.

Reagovat
    anonim
    • Stálky

9. 03. 2009

Zaráží mne že k tak krásnému prostředí zde nemá nikdo žádný komentář,je to trošku mimo civilizaci že????? ale to je natom právě to krásné!!!!! lidi vzbudte se.

Reagovat
      anonim
      • kdo to asi je????????

9. 03. 2009

Já miluji přírodu ale jsem na cestě už je tu téměř jaro krása,prostě se velmi těším na Stálky kuky kuk hádej kdo jsem?????

Reagovat
        anonim
        • Spáči proberte se je jaro!!!!!!!!!!!!!

9. 03. 2009

Stálky stávejte je jaro ožijte trošku,cestovní ruch a tak ne umíráčky život běží žijte naplno !!!!! Mějte se krásně všichni a hodně zdravíčka štěstíčka !!!!!!!!!

Reagovat
          anonim
          • stálky

15. 04. 2009

Ahoj chtěla bych pochválit pana Valentu za to jak se velmi pěkně stará o obec Stálky více lidí by tomuto muži mělo jít příkladem,jezdím do Stálek na chalupu a všimla jsem si jeho zájmu o zvelebení této obce děkuje Magda .

Reagovat
            Magda
            • Poděkování panu Valentovi

15. 04. 2009

Děkujeme že se tak krásně staráte o nejkrásnější vesničku Stálky,zdraví Magda Brno.

Reagovat
              Madlenka
              • Chalupa v obci Stálky

28. 07. 2009

Dobrý den, právě přemýšlíme, že bychom koupili ve Stálkách chalupu. Dnes jsme se byli podívat na jednu chaloupku, ale jen z venku. Pokud můžete paní Magdo poskytnout nějaké podrobnější informace o obci a lidech v ní, tak nás prosím kontaktujte na mail Brh

Reagovat
                • noahharold

26. 09. 2024

Chalupa ve Stálkách zní skvěle! Mimochodem, když mluvíme o zážitcích, víte, že rice purity test meaning může odhalit hodně o našich zkušenostech? Ráda bych se dozvěděla víc o obci a lidech tam!

Reagovat
                • koupě chalupy

31. 05. 2010

pokud Vám mohu doporučit určitě si chaloupku ve Stálkách kupte je zde krásně a dobří lidé .M.

Reagovat
                • chalupa

26. 10. 2009

Zdravím koupi chalupy ve Stálkách Vám opravdu doporučuji.Magda.

Reagovat