Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
6. 09. 2008Ziadny zapadakov...stavia sa tu vela novych domov a stale sa tu aj bude...buduje sa stale..Je tu jeden bar ktory funguje celkom dobre i ked ma aj svoje slabe stranky..ale posediet sa v nom da-obcas..je tu celkovy klud a pekna priroda...
Reagovat
Lowinko hledani historickeho mlyna
7. 09. 2008Může mi někdo pomoci - vi někdo o existenci mlyna v okoli Jevišovic a take o jeho majiteli v období roku 1920.Jenom vim,že majitelův syn se jmenoval Vincent
Reagovat
Karel Bracek
monika
barbora leitnerová Super
7. 09. 2008toto je super dedina..byvam tu a som tomu rada:))))presvedce sa samy..pridte..:)
Reagovat
monika Z kostela jsou trosky
8. 09. 2008Upravte si nadpis na quot;Zbytky Kostela sv. Šimona a Judy v Lenešicíchquot;. Je to smutné, takhle daleko to neměli nechat dojít.
Reagovat
Martin Soukup
LIDICKA219 Prosba
9. 09. 2008Dobrý deň, prosím Vás, môžete mi poslať mailovú adresu na starostu vašej obce, prípadne na niekoho, koho zaujíma história Rakvíc? Bývam v Žiline na Slovensku a môj dobrý kamarát by si po rokoch znova veľmi rád vypočul jednu pieseň, ktorá bola vydaná na
Reagovat
Peter Šuška Koupání
9. 09. 2008Mám dotaz,zda je již otevřeno termální koupaliště v Iváni u Mikulova okr.Břeclav. Děkuji Martin Jacko
Reagovat
Martin Jacko
michela