Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
sliepkovce najkrajsy valal
12. 09. 2008sliepkovce prezivaju denes zijem tam uz svojich 19 rokov velmi sliepkovce zboznujem nevimenila bi som ho ani za svet
Reagovat
zaneta tatarova
Honza velka bites
13. 09. 2008velka bites ist eine sehr schöne stadt.sehr empfehlenswert.sehr nette leute und gute hotels,mit sehr netter bedienung. währe aber auch schön,wenn eine live web cam auf dem marktplatz zu installieren um ein noch besseres bild abzugeben.
Reagovat
rient
13. 09. 2008Pěkné je pod rozhlednou Medvědárium - Kuba, Vojta a Matěj - medvědi z Večerníčku a pěkné dětské hřiště
Reagovat
Renata neoficialní stránky WMŠM
13. 09. 2008Dobrý den, Ráda bych vám ještě poskytlá adresu na neoficialní stránky WMŠM. www.sikluv-mlyn.estranky.cz
Reagovat
mari Potrebuji informace
14. 09. 2008Dobrý den mám zájem o ježdění u vás chtěla bych vědět kolik to u vás stojí, jak dlouho se jezdí na jakém koni bych mohla já osobně jezdit a starat se o něj jako by byl můj a především jaká jsou tam plemena...slyšela jsem že dlouho se uklízí a málo jezdí j
Reagovat
Markéta
jiřina Neubau neben dem Turm
15. 09. 2008Schade das dieses historische Baudenkmal durch einen Neubau entwertet wird.
Reagovat
Nik. Heindl Karl. Studánka
15. 09. 2008Jaká je nadmořská výška vaší obce? Je to pro turistiku v horách dost důležité. Děkuji
Reagovat
Anemartin Historicke malby
15. 09. 2008Tento kostol je Evanielicky,skuste nafotit aj Karolicky ak by bolo možne hlavne z vnutra kostola, su tam prekrasne malby.
Reagovat
Š. Halčin