Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Ubytování u Hauswaldské kaple

24. 09. 2008

Nabízím ubytování asi 1 km od tohoto poutního místa v nově zrekonstuované chalupě se zahradou. Síť cyklo stezek,stezek pro pěší a běžkaře u chalupy.

Reagovat
    Kateřina Behenská
    • WEB kamera Bohemia House

25. 09. 2008

Obrazek z kamery lze prebirat pouze s nasim souhlasem. Z toho duvodu tento obrzek nefunguje.

Reagovat
      jirka
      • 25. 09. 2008

ja jsem nevěděla že jsme obec

Reagovat
        týna
        • 25. 09. 2008

ale děkuju za info..

Reagovat
          týna
          • 26. 09. 2008

no to si delaš kozy devenko.:) ty si z Londina ta to neni mozne:)

Reagovat
            pideee
            • studenti

26. 09. 2008

Dobry den, zajimalo by me, jestli je u vás možné uplatnit slevu na studentskou kartu ISIC. Dekuji za odpoved. eL

Reagovat
              eL
              • 26. 09. 2008

Z kostela jsem měl dobrý dojem, vůbec ovšem z personálu, který měl kostel pravděpodobně hlídat. Kostel byl podle plakátu Svatováclavské pouti otevřen pro veřejnost, přesto jsem z něho byl hrubě a vulgárně vyhozen. Námitka rozvrhu na plakátu ho očividně za

Reagovat
                Pavel Gajarský
                • Foto

27. 09. 2008

Ani jedna z těch 3 fotek co tu máte se neshoduje s realitou. V Křešíně, okr. Příbram. PSČ 26223 žádný kostel svatého Bartoloměje NENÍ !!!!!!!

Reagovat
                  Richard Abraham
                  • 27. 09. 2008

Nikoliv Rauberstein, protože žádný majitel ba ani loupeživý purkrabí by nedal svému hradu jméno Loupežnický. Rabenstejn (Havraní kámen) je sice z lidového podání ale zní přesvědčivěji stejně jako Weisenstein o kterém se také dříve myslelo, že je jeho jmén

Reagovat
                    Zdeněk Hlávka
                    • čupr fotky

27. 09. 2008

Jukněte na fotky Husinecké přehrady:-) safraporte.rajce.idnes.cz/Libin,_Pra chatice,_Husinecka_prehrada

Reagovat
                      Honsik
                       <|  157  158  159  160  161  |>