Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• její život...................

30. 09. 2008

Lída Báarová narozena 7.9.1914 jako dcera magistrántního úředníka,Obecnou školu navštěvovala v Praze Letná,pak absolovala 5 tříd reformního reálného gymnásia v Praze XIX.

Reagovat
    martina cherif
    • její život...................

30. 09. 2008

Pak vstoupila na dramatické oddělení konservatoře,kde byla asi rok a půl.Hned na to začala s prací u filmu a divadla.První její film nese název,,Kariéra Pavla Čamrdy,,,

Reagovat
      martina cherif
      • lh.-

1. 10. 2008

aholajzvfduharvb

Reagovat
        perla
        • 1. 10. 2008

Dobrý den..Potrebovala bych kontakt na pani Kolesovou a nebo aspon infornmace v jakych casech a kdy bych ji tam zastihla.mame zaplaceny plavecky kuzr a ze zdravotnich duvodu jsme nemohli nastoupit a mam se na ni obratit kvuli vraceni penez.Uz jsem tam je

Reagovat
          Všetečková Andrea
          • 1. 10. 2008

Dobrý den, je smutné, že i když bazén funguje do 21h, již v 19.50h je pokladna uzavřena.Otevřena je pouze do 19.45h?Jak mám chápat pojem provozní doba?Proč není tato informace uveřejněna na netu?

Reagovat
            H
            • 2. 10. 2008

ahoj lucko tak co jak se ti maluje:D:D:D

Reagovat
              tereza stankova
              • Závody 4.10.2008 plavání

3. 10. 2008

Prosím zašlete mi zda se závody konají 4.10.2008 od kolika hodin plavání s ploutvemi žáci Děkuji.

Reagovat
                Marie Krejčíková
                • 3. 10. 2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za kolik by jste měli na neděli kdyby prijelo 35 lidí pulka z Londýna a půlka z česka kolik by to stálo?děkuji potřebuji to do školy

Reagovat
                  Viktorie Michutová
                  • závod

3. 10. 2008

já jsem na tom bazéně plaval závodně a vyhrál: dyplom medajly. je to super bazén.

Reagovat
                    Milan
                    • 3. 10. 2008

Já bych řekl, že hodinu před skončením se prodávají lístky na poslední hodinu. Je to trošku divný, ale asi to tak obec má zařízeno...

Reagovat
                      Plaváček
                       <|  159  160  161  162  163  |>