Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
její život...................
30. 09. 2008Lída Báarová narozena 7.9.1914 jako dcera magistrántního úředníka,Obecnou školu navštěvovala v Praze Letná,pak absolovala 5 tříd reformního reálného gymnásia v Praze XIX.
Reagovat
martina cherif její život...................
30. 09. 2008Pak vstoupila na dramatické oddělení konservatoře,kde byla asi rok a půl.Hned na to začala s prací u filmu a divadla.První její film nese název,,Kariéra Pavla Čamrdy,,,
Reagovat
martina cherif
perla
1. 10. 2008Dobrý den..Potrebovala bych kontakt na pani Kolesovou a nebo aspon infornmace v jakych casech a kdy bych ji tam zastihla.mame zaplaceny plavecky kuzr a ze zdravotnich duvodu jsme nemohli nastoupit a mam se na ni obratit kvuli vraceni penez.Uz jsem tam je
Reagovat
Všetečková Andrea
1. 10. 2008Dobrý den, je smutné, že i když bazén funguje do 21h, již v 19.50h je pokladna uzavřena.Otevřena je pouze do 19.45h?Jak mám chápat pojem provozní doba?Proč není tato informace uveřejněna na netu?
Reagovat
H
tereza stankova Závody 4.10.2008 plavání
3. 10. 2008Prosím zašlete mi zda se závody konají 4.10.2008 od kolika hodin plavání s ploutvemi žáci Děkuji.
Reagovat
Marie Krejčíková
3. 10. 2008Dobrý den, chtěla bych se zeptat za kolik by jste měli na neděli kdyby prijelo 35 lidí pulka z Londýna a půlka z česka kolik by to stálo?děkuji potřebuji to do školy
Reagovat
Viktorie Michutová závod
3. 10. 2008já jsem na tom bazéně plaval závodně a vyhrál: dyplom medajly. je to super bazén.
Reagovat
Milan
3. 10. 2008Já bych řekl, že hodinu před skončením se prodávají lístky na poslední hodinu. Je to trošku divný, ale asi to tak obec má zařízeno...
Reagovat
Plaváček