Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Bohouš
Benji-Lukysksa Bohuslavice
8. 10. 2008Bohuslavice=nádherná vesnička s krásnou přírodou v okolí...jezdím v bohuslavicích na koni...u Verči Kovářové...je tam moooc krásně a vyjížďka do telče po trase značené červenou barvou...mno prostě nádhera.Posuťe sami
Reagovat
Makik Moja rodná dedinka
8. 10. 2008Potešilo ma že som Vydrník našla na týchto stránkach.Pochádzam z tejto malej dedinky a aj keď som sa vydala na Moravu,veľmi rada sa tam vraciam.Obec je vynikajúcim východzím bodom do Slovenského Raja.Vydrník je na hlavnej trase železnic blízko Popradu.Uby
Reagovat
Mária Jarošová
8. 10. 2008Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak teplou vodu u Vás v bazému máte?My jsme ze Žatce, tady je to studený (píšou 25 stupňů),ale ani jim to nevěřím. Když jsem byla někdy, už je to dost dlouho, tak si myslím, že máte vodu teplejší. Děkuju za odpo. B.
Reagovat
belanka ancestry
8. 10. 2008My Great Grand Father came from Bohemia to the USA in 1864. His Name was Antoine Weseley. He married Mary Weber in 1861. In the USA, he used Wesely as a surname. His eldest son, born in Bohemia in 1862, use Wesley as a surname. We believe they may hav
Reagovat
John Willis Wesley
8. 10. 2008Článek je parádní a ještě bych chtěl navštevníky upozornit na krásnou kapličku na vrchu Mastník nad Staňkovem
Reagovat
Honza
8. 10. 2008narodil se nam syn a chtela bych u vas krtiny je to mozne ? co a jak pro to musim udelat? nejaky kontakt na vas? predem moc dekuji
Reagovat
Ljudmila A. Dvrakova Prohlídka Kasemat
9. 10. 2008Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli by byla možná prohlídka v termínu 15.1.2009. Jednalo by se asi o 58 osob. Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Hana Dučková
Reagovat
Hana Dučková
monika