Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Mořský svět

8. 11. 2008

Fascinující. Mile mě překvapilo nové akvárko pro sladkovodní ryby a Vesmírná laguna.Nemohla jsem se vynadívat na žraloky, je to pro mne velmi exotická podívaná. Zdržela jsem se tam 2 hodiny v němém úžasu nad světem, který mi jinak není dáno poznat zblízka

Reagovat
    Helena Látalová
    • 9. 11. 2008

Chtěla bych se zeptat jestli už je otevřen bazén, a jestli ještě ne, tak kdy ho máte v plánu otevřít. Děkuji za brzkou odpověď

Reagovat
      Katka
      • od kdy máte otevřeno

9. 11. 2008

dobrý den,chtěl jsem se zeptat,od kdy máte otevřeno pro veřejnost?jestli to platí a máte od 9-21h pro veřejnost?DĚKUJI

Reagovat
        SOCHOR RADEK
        • 9. 11. 2008

Chtel jsem se zeptat jestli je možnost se kvám podívat na pevnost 15.11 předem dekuji

Reagovat
          Martin Popelka
          • Krasna Krajina

10. 11. 2008

Bezdez je videt uz z daleka na ceste z Mlade Boleslavy do Doks. V sedesatych letech jsem pres prazdniny delala pruvodkyni na Hradu.Pro me je to nejhezci misto v Cechach

Reagovat
            Micki Spigl
            • 10. 11. 2008

Vážení,v 5 příspěvku jsou nepravdivé skutečnosti a křivé obvinění,klientovi jsem doporučil podání trest.ozn..Proto využívám tohoto příspěvku a žádám všechny kteří mají podobné zkušenosti s provozovateli uvedené boudy,ty kterým provoz. také dluží aby mě ko

Reagovat
              Josef
              • 10. 11. 2008

přidávám svůj email k případnému kontaktu [email protected]

Reagovat
                Josef
                • Prohlídka hradu

11. 11. 2008

Chtěla bych se zeptat, zda je přístupná věž hradu i v měsíci listopadu. Děkuji

Reagovat
                  Barbora Jordánová
                  • To si dokáži představit

11. 11. 2008

bohužel dotyčného pána nehladám já,ale jedna stará paní ,která by se s ním chtěla ještě jednou v životě setkat. Bohužel už žádné jiné informace nemá a tak jak se říká ,, člověk hledá jehlu v kupce senaquot;

Reagovat
                    lenka
                    • 11. 11. 2008

Dobrý den já by se chtěl jen zeptat jestli berete brigádíky napište mi na meil budu velice rád děkuju předem

Reagovat
                      martin
                       <|  173  174  175  176  177  |>