Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Mořský svět
8. 11. 2008Fascinující. Mile mě překvapilo nové akvárko pro sladkovodní ryby a Vesmírná laguna.Nemohla jsem se vynadívat na žraloky, je to pro mne velmi exotická podívaná. Zdržela jsem se tam 2 hodiny v němém úžasu nad světem, který mi jinak není dáno poznat zblízka
Reagovat
Helena Látalová
9. 11. 2008Chtěla bych se zeptat jestli už je otevřen bazén, a jestli ještě ne, tak kdy ho máte v plánu otevřít. Děkuji za brzkou odpověď
Reagovat
Katka od kdy máte otevřeno
9. 11. 2008dobrý den,chtěl jsem se zeptat,od kdy máte otevřeno pro veřejnost?jestli to platí a máte od 9-21h pro veřejnost?DĚKUJI
Reagovat
SOCHOR RADEK
9. 11. 2008Chtel jsem se zeptat jestli je možnost se kvám podívat na pevnost 15.11 předem dekuji
Reagovat
Martin Popelka Krasna Krajina
10. 11. 2008Bezdez je videt uz z daleka na ceste z Mlade Boleslavy do Doks. V sedesatych letech jsem pres prazdniny delala pruvodkyni na Hradu.Pro me je to nejhezci misto v Cechach
Reagovat
Micki Spigl
10. 11. 2008Vážení,v 5 příspěvku jsou nepravdivé skutečnosti a křivé obvinění,klientovi jsem doporučil podání trest.ozn..Proto využívám tohoto příspěvku a žádám všechny kteří mají podobné zkušenosti s provozovateli uvedené boudy,ty kterým provoz. také dluží aby mě ko
Reagovat
Josef
Josef Prohlídka hradu
11. 11. 2008Chtěla bych se zeptat, zda je přístupná věž hradu i v měsíci listopadu. Děkuji
Reagovat
Barbora Jordánová To si dokáži představit
11. 11. 2008bohužel dotyčného pána nehladám já,ale jedna stará paní ,která by se s ním chtěla ještě jednou v životě setkat. Bohužel už žádné jiné informace nemá a tak jak se říká ,, člověk hledá jehlu v kupce senaquot;
Reagovat
lenka
11. 11. 2008Dobrý den já by se chtěl jen zeptat jestli berete brigádíky napište mi na meil budu velice rád děkuju předem
Reagovat
martin