Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 12. 11. 2008

Dobrý den Pane Suk minule jste psal že jste obhlížel objekt pokud vám nebo vašemu klientovi něco dlužím máte možnost nás kontaktovat normální cestou a ne se schovávat v lese a vymýšlet si tyto trapné příspěvky.Tak zase někdy a pozdravujte Toma.

Reagovat
    David Mlejnek
    • www stránky

13. 11. 2008

www stránka rozhledny Černá studnice: www.rozhledna.org nebo www.rozhledna.eu

Reagovat
      Voplakalová
      • 13. 11. 2008

fakt dobre ale malo obrazkov

Reagovat
        ni i jako
        • 15. 11. 2008

Zajmavé.

Reagovat
          Ploužnice.cz
          • pátrání po hrobu své veliké Grand otec

15. 11. 2008

Ahoj, do smrti mého dědečka vrátit se mimo jiné praví, že datum a místo kremace je 14. října 1961 Most. je to, co můžu říct, je-li hrob, který nese jeho jméno a příjmení = Antonin LEXA zemřel dne 10. října 1961 v Teplicích Omlou

Reagovat
            pascal willard
            • pátrání po hrobu své veliké Grand otec

15. 11. 2008

Jsem francouzský můžete mi odpověď e-mailem v českém bych překládat, nebo Děkujeme, že jste v anglickém jazyce

Reagovat
              pascal willard
              • PŘÍŠTĚ JINAM

15. 11. 2008

JSEM ZKLAMANÝ. ZNOVU OTEVŘENÝ BAZÉN + MALÉ CRCÁTKO PRO PĚT DĚTÍ, DÁL NIC. PŘÍŠERNĚ LEDOVÁ VODA. NA BAZÉN DO MOHELNICE UŽ NIKDY VÍC NEPOJEDU. ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI.

Reagovat
                PEPA
                • Moc pekne

16. 11. 2008

Tesi mne vaso fotografie.

Reagovat
                  Renata
                  • 16. 11. 2008

Dobrý den měla bych zájem o cvičení pilates...a zajímalo by mě jestli se musí ňáko obědnávat? Děkuji za pomoc

Reagovat
                    Nikol Rychnavská
                    • 16. 11. 2008

Musím jenom souhlasit, že mi také chybí na stránkách uveřejněné hodiny pro nás nesportovní plavce, takže když máme chuť si jít jen tak zaplavat, je těžké se dopídit, kdy jsou pro nás dveře otevřené.

Reagovat
                      lucie
                       <|  174  175  176  177  178  |>