Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 23. 11. 2008

to byla ale doba už jsem se bál o vaše zdraví aby jste nebyl třeba zase hospitalizován

Reagovat
    k
    • Aktualizace

23. 11. 2008

Chtělo by tento článek trošku aktualizovat. Kotva už byla nahrazena druhou pomou a navíc přibyl dětský vlek a výukové hřiště...

Reagovat
      Petr Kovařík
      • Dotaz

23. 11. 2008

Dobrý den, kolikátého plánujete zahájení provozu sjezdovky a vleků? Děkuji.

Reagovat
        Lenka
        • hodnoceni

23. 11. 2008

som rodak s vaniskovec bydlim na severni morave ale vaniskovce su pre mna najkrasnejse rad sa tam vraciam mam tam hodne kamaradu su jako moja rodina

Reagovat
          FRANTA
          • HODNOCENÍ

23. 11. 2008

MÁM MANŽELA Z VANIŠKOVEC MOC RÁDA TAM JEZDÍM JE TAM KRÁSNA PŘÍRODA A VELMI DOBŘÍ LIDÉ OD VELKÉHO MĚSTA JE TO OPRAVDU BALZAM NA DUŠI

Reagovat
            VĚRA
            • Faaaaahhhhhhhreeeeeeeen

24. 11. 2008

Wann eröffnet ihr endlich die saison? Wie können es kaum noch erwarten. Gruß YpSeN

Reagovat
              Ypsen
              • Skvělé

24. 11. 2008

Doporučuji všem. Příjemné prostředí, teploučká voda.

Reagovat
                Květa
                • 24. 11. 2008

Nejdou mi do hlavy takové nesmysly, jako že tento klášter byl od samého počátku zasvěcen sv. Anežce. Ke svatořečení došlo až v r. 1989 !!!!Do té doby byl jediný kostel v ČR zasvěcen tehdy blahoslavené Anežce české a to v Českých Velenicích !!!!! Žádná Pra

Reagovat
                  maruš
                  • 24. 11. 2008

Na Loučeni je kráásně!Akorát ten zámecký park byl lepší dřív než ted ty labyrinty!!!

Reagovat
                    renatka.J
                    • 24. 11. 2008

Nevim kdo vyhodnotil tento lyžařský areál desátým nejlepším. To snad nemyslíte vážně! Převýšení cca. 20m a drahý pivo! Chce se mi zvracet!

Reagovat
                      Karlos
                       <|  178  179  180  181  182  |>