Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
23. 11. 2008to byla ale doba už jsem se bál o vaše zdraví aby jste nebyl třeba zase hospitalizován
Reagovat
k Aktualizace
23. 11. 2008Chtělo by tento článek trošku aktualizovat. Kotva už byla nahrazena druhou pomou a navíc přibyl dětský vlek a výukové hřiště...
Reagovat
Petr Kovařík Dotaz
23. 11. 2008Dobrý den, kolikátého plánujete zahájení provozu sjezdovky a vleků? Děkuji.
Reagovat
Lenka hodnoceni
23. 11. 2008som rodak s vaniskovec bydlim na severni morave ale vaniskovce su pre mna najkrasnejse rad sa tam vraciam mam tam hodne kamaradu su jako moja rodina
Reagovat
FRANTA HODNOCENÍ
23. 11. 2008MÁM MANŽELA Z VANIŠKOVEC MOC RÁDA TAM JEZDÍM JE TAM KRÁSNA PŘÍRODA A VELMI DOBŘÍ LIDÉ OD VELKÉHO MĚSTA JE TO OPRAVDU BALZAM NA DUŠI
Reagovat
VĚRA Faaaaahhhhhhhreeeeeeeen
24. 11. 2008Wann eröffnet ihr endlich die saison? Wie können es kaum noch erwarten. Gruß YpSeN
Reagovat
Ypsen
Květa
24. 11. 2008Nejdou mi do hlavy takové nesmysly, jako že tento klášter byl od samého počátku zasvěcen sv. Anežce. Ke svatořečení došlo až v r. 1989 !!!!Do té doby byl jediný kostel v ČR zasvěcen tehdy blahoslavené Anežce české a to v Českých Velenicích !!!!! Žádná Pra
Reagovat
maruš
24. 11. 2008Na Loučeni je kráásně!Akorát ten zámecký park byl lepší dřív než ted ty labyrinty!!!
Reagovat
renatka.J
24. 11. 2008Nevim kdo vyhodnotil tento lyžařský areál desátým nejlepším. To snad nemyslíte vážně! Převýšení cca. 20m a drahý pivo! Chce se mi zvracet!
Reagovat
Karlos