Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Možnost prohlídky štoly
16. 12. 2008Dobrý den, chci se zeptat zda je možná prohlídka vaší štoly kolektivem zhruba 60 lidí na jaře roku 2009.Jak je nutné s časovým předstihem prohklídku objednat. Kolik prohlídka stojí a jak dlouho zhruba trvá.
Reagovat
Milena Karbusová Fotografie - Skály pod Tisovým
16. 12. 2008Tady jsem ještě nebyla, skály neznám. Z Bystřice pod Hostýnem to není daleko. Krásné fotky.Moc se mi líbí a ohodnotila jsem je jako za 5 bodů. tedy nejlepší. Snad hodnocení není jako ve škole. Mějte se dobře
Reagovat
Věra Věčná škoda komínu!
16. 12. 2008Komín Sovových mlýnů byl v té době jedním z nejhezčích v Praze. Měl propracovaný oktagonální podstavec a výraznou ozdobnou hlavici. V dnešní době by byl ozdobou tohoto kouzelného místa, kterému dnes viditelně něco chybí a stavba jako taková pozbývá svůj v
Reagovat
boris ...
16. 12. 2008Bedingungen sind für die jahreszeit sehr gut, weshalb aber leider auch schon ein bisschen betrieb ist. Aber auf der Piste ist noch genug platz zum schnell fahren.
Reagovat
der rasende Elch
16. 12. 2008dobrý den , chtěl bych se zeptat , jestli v zimě 2008/2009 bude jezdit skibus z Hradce Králové do Herlíkovic ... a konkrétně ve dnech 20.-22. 12. ? Pojede v některý z těchto dnů , popřípadě v kolik hodin ?
Reagovat
Jindřich Krásný
Jiří Bureš
rado
w
Any
tomas