Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
25. 12. 2008A mlejnku sem zapoměl,udivuje mě tvá starost o hospitalizaci,měl by si se takhle zajímat o svého bratra,radši mu sežeň fet aby zase neprováděl demonstrativní sebevraždy oběšením nebo podřezáním a podobně,ale jinak mi děláš moc velkou radost,jen tak dál ch
Reagovat
tom Provozní doba
25. 12. 2008Nemázte tady otevírací dobu během vánočních svátků.Myslím že b to nebylo špatné to tady najít.Chtěla bych bazén navštívit ale nevím kdy máte otevřený.Přeji hezký den.Blanka
Reagovat
Blanka
Majka
Jaroslav
25. 12. 2008dobrý den muzu se na neco zeptat kdy už budete mít otevríno na plani???????dekuju
Reagovat
Lukáš Otázka
25. 12. 2008Jak je otevřeno přes 2.svátek vánoční a v následující dny do 4.ledna 2009
Reagovat
Jan Odpoved
26. 12. 2008Bud jsou ty češi tak hloupí nebo to opravdu jen hrají..... ty raději nikam nejezdi nebo nenajdeě ani na místě vlek a budes se opět ptát...:D
Reagovat
Wenz Radek Brauereibesichtigung
26. 12. 2008Sehr geehrte Damen und Herren, können Sie mehr bitte die Preise und Öffnungszeiten für eine Brauereiführung nennen. Muss man sich vorab anmelden ? veselé Vánoce Thomas Hügel
Reagovat
Thomas Hügel
26. 12. 2008Ty ubožáčku piš si co chceš a monitoruj si taky všechno mě to je upně jedno ty se starej o to abys dělal hodnýho synáčka protože by tvoje maminka šíková nemusela najímat ukrajince na tvojí likvidaci protože jak si vspomínáš stejně co ted děláš nám dělals
Reagovat
d
26. 12. 2008Vážení,David Mlejnek a jeho žena,současní provozovatelé Děčínské boudy jsou velmi čestní a pravdomluvní lidé,my všichni věřitelé a sešlo se ná 11 sme lháři a vymýšlíme si,podplácíme úřady a to jen proto aby sme poškodili mlejnkovi sice jsou z nich dluhy n
Reagovat
tomas