Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
jaromir
26. 12. 2008Jo mlejnkovi ,jen tak dál návštěvnost stoupá.já mám zkušenost s nimi,mlejnková mi dluží už od devadesátých let, dnes více jak miliónkč.Teda mě, pravda mé firmě ÓNIX,abych nebyl taky za blázna i když vlastně,tenkrát byla Mlejnková rozvedená,mlejnkovou se s
Reagovat
Karnet
26. 12. 2008ty chudáčku ubohej samozřejmě jsi tam zapoměl připsat i sebe protože ty jsi nejčestnější z čestných.
Reagovat
d
26. 12. 2008ano všem co dlužíte jsme chudáčkové,schizofrenici ,uchuláci a dalšíí blablablabla běžte se přebalit mlejnkovci a oňdo.pa za 3 týdny jen se prosím oňdo do té doby nepověs nebo nepodřízni ještě rádi si něco přečtem
Reagovat
Tomas
Růžena
26. 12. 2008jěšte dodatek,já vím ale hold schizofrenikovi to nemyslí tak jako vám kromě té schizofrenie a chudáčka jsem ještě váš věřitel to je blbý co dlužit a ještě vašimi slovi schizofrenikovi,simulantovi,podvodníkovi,udavači apodobně,no já nevím ale to je je něja
Reagovat
Tomas
27. 12. 2008prosímtě ty chudáčku napiš konečně už něco nového tohle je ohraná písnička,byl bych rád kdyby si se už nadále neotíral o mého bratra pokud vím byli jste dobrými kamarády než jsi se snažil hodit celou vinu na něj a dokonce i na tvého bratra jakuba který ja
Reagovat
d Foto
27. 12. 2008Ahoj všem, posílám pár fotek, aby všichni věděli, jekej je ten náš Staňkov krásnej. A píšu quot;nášquot; i když už 25 let žiju v Praze...
Reagovat
Kočičáček
27. 12. 2008zdar máte to tam fakt mazaný a skvělí a jak dál to víte prostě těch atrakcí a bazénů fakt máte u mě za jedna
Reagovat
kačenka Albert :(
28. 12. 2008nejsem pražák, ale chodil jsem vedle do školy - čvut. dost mě zamrzelo, ze místo toho pro mě trošku nostalgického bufetu jsem tam před pár lety objevil sámošku. už si tam bohužel pivko na stojáka nedám :o(((((
Reagovat
gott258