Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 26. 12. 2008

jaky je u vás stav sněhu dejte mi vědet dik

Reagovat
    jaromir
    • 26. 12. 2008

Jo mlejnkovi ,jen tak dál návštěvnost stoupá.já mám zkušenost s nimi,mlejnková mi dluží už od devadesátých let, dnes více jak miliónkč.Teda mě, pravda mé firmě ÓNIX,abych nebyl taky za blázna i když vlastně,tenkrát byla Mlejnková rozvedená,mlejnkovou se s

Reagovat
      Karnet
      • 26. 12. 2008

ty chudáčku ubohej samozřejmě jsi tam zapoměl připsat i sebe protože ty jsi nejčestnější z čestných.

Reagovat
        d
        • 26. 12. 2008

ano všem co dlužíte jsme chudáčkové,schizofrenici ,uchuláci a dalšíí blablablabla běžte se přebalit mlejnkovci a oňdo.pa za 3 týdny jen se prosím oňdo do té doby nepověs nebo nepodřízni ještě rádi si něco přečtem

Reagovat
          Tomas
          • cena

26. 12. 2008

Dobrý den, kolik stojí skibusy z ČB na Kramolín. Díky za odpověď

Reagovat
            Růžena
            • 26. 12. 2008

jěšte dodatek,já vím ale hold schizofrenikovi to nemyslí tak jako vám kromě té schizofrenie a chudáčka jsem ještě váš věřitel to je blbý co dlužit a ještě vašimi slovi schizofrenikovi,simulantovi,podvodníkovi,udavači apodobně,no já nevím ale to je je něja

Reagovat
              Tomas
              • 27. 12. 2008

prosímtě ty chudáčku napiš konečně už něco nového tohle je ohraná písnička,byl bych rád kdyby si se už nadále neotíral o mého bratra pokud vím byli jste dobrými kamarády než jsi se snažil hodit celou vinu na něj a dokonce i na tvého bratra jakuba který ja

Reagovat
                d
                • Foto

27. 12. 2008

Ahoj všem, posílám pár fotek, aby všichni věděli, jekej je ten náš Staňkov krásnej. A píšu quot;nášquot; i když už 25 let žiju v Praze...

Reagovat
                  Kočičáček
                  • 27. 12. 2008

zdar máte to tam fakt mazaný a skvělí a jak dál to víte prostě těch atrakcí a bazénů fakt máte u mě za jedna

Reagovat
                    kačenka
                    • Albert :(

28. 12. 2008

nejsem pražák, ale chodil jsem vedle do školy - čvut. dost mě zamrzelo, ze místo toho pro mě trošku nostalgického bufetu jsem tam před pár lety objevil sámošku. už si tam bohužel pivko na stojáka nedám :o(((((

Reagovat
                      gott258
                       <|  189  190  191  192  193  |>