Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
standik pořtík
Jarek Muzejní Galerie
31. 12. 2008Dobrý den, ráda bych se informovala na quot;Legendární pistole z 2.světové válkyquot; na objednávku, které nabízíte. Ráda bych věděla, zda se dá vyzvednout přímo u Vás celá sbírka, v případě že ne, co bude tato reprodukce dále obsahovat. Předem děkuji za
Reagovat
Schwarzmannová
Dagmar Culková
1. 01. 2009Obec leží v Malatinskej kotline na hranici Oravy a Liptova ako v hniezde, kde ju strážia vrchy Lômy, Eliáš a Heliáš. Najstaršie stopy po osídlení sú z praveku. Na starovek poukazuje nález keltskej mince, nazývanej Malatinský dukát. Po prvýkrát sa Malati
Reagovat
Vladimír Matúška vrkoč
1. 01. 2009Pocházím z Vaňova a na text i foto jsem se velice ráda podívala. Stojí za to se udělat malý výlet na toto místo.
Reagovat
bambula Vaňovský vodopád
1. 01. 2009Všechny fotky se mi velice líbily, je na nich jaro i mrazivá zima. Narodila jsem se nedaleko tohoto překrásného místa. Jako dítě jsem často k vodopádu a na rozhlednu chodila, i dnes se tam velice ráda vracím. Díky za hezké fotky.
Reagovat
bambula Bolevák
1. 01. 200929.12. jsme tam byli s bráchou na bruslích a málem se to pod náma propadlo a o den později se to tam propadlo pod pěti lidmi, takže jsme měli velkou kliku nemyslíte???
Reagovat
Kristýna Pajerová Příjemná procházka
2. 01. 2009Potřbujete si opočinout od řízení auta, je tato procházka z parkoviště na vrcholu silnice před sjetím do Jiřetína k pětikostelnímu kameni pozbuzením pro další jízdu.Načerpáte novou enerii.
Reagovat
Max
2. 01. 2009Provomocným rozsudkem číslo 16T195/2007 soudkyně Pavla Novotná telefon 499 857 211 byl David Mlejnek odsouzen za krádež.Rozsudek k dispozici,spolu s dalšími 3 rozsudky civilního soudu taktéž v Trutnově.Po Tomově návratu budou podány další žaloby na
Reagovat
Josef S