Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 31. 12. 2008

Jo máte to tam fakt pecka včera sem tam byl na boardu a fakt krutý

Reagovat
    standik pořtík
    • dotaz

31. 12. 2008

Dobrý den, už se lyžuje?

Reagovat
      Jarek
      • Muzejní Galerie

31. 12. 2008

Dobrý den, ráda bych se informovala na quot;Legendární pistole z 2.světové válkyquot; na objednávku, které nabízíte. Ráda bych věděla, zda se dá vyzvednout přímo u Vás celá sbírka, v případě že ne, co bude tato reprodukce dále obsahovat. Předem děkuji za

Reagovat
        Schwarzmannová
        • Dotaz

31. 12. 2008

Provozní doba 1.1 a 2.1 2009

Reagovat
          Dagmar Culková
          • 1. 01. 2009

Obec leží v Malatinskej kotline na hranici Oravy a Liptova ako v hniezde, kde ju strážia vrchy Lômy, Eliáš a Heliáš. Najstaršie stopy po osídlení sú z praveku. Na starovek poukazuje nález keltskej mince, nazývanej Malatinský dukát. Po prvýkrát sa Malati

Reagovat
            Vladimír Matúška
            • vrkoč

1. 01. 2009

Pocházím z Vaňova a na text i foto jsem se velice ráda podívala. Stojí za to se udělat malý výlet na toto místo.

Reagovat
              bambula
              • Vaňovský vodopád

1. 01. 2009

Všechny fotky se mi velice líbily, je na nich jaro i mrazivá zima. Narodila jsem se nedaleko tohoto překrásného místa. Jako dítě jsem často k vodopádu a na rozhlednu chodila, i dnes se tam velice ráda vracím. Díky za hezké fotky.

Reagovat
                bambula
                • Bolevák

1. 01. 2009

29.12. jsme tam byli s bráchou na bruslích a málem se to pod náma propadlo a o den později se to tam propadlo pod pěti lidmi, takže jsme měli velkou kliku nemyslíte???

Reagovat
                  Kristýna Pajerová
                  • Příjemná procházka

2. 01. 2009

Potřbujete si opočinout od řízení auta, je tato procházka z parkoviště na vrcholu silnice před sjetím do Jiřetína k pětikostelnímu kameni pozbuzením pro další jízdu.Načerpáte novou enerii.

Reagovat
                    Max
                    • 2. 01. 2009

Provomocným rozsudkem číslo 16T195/2007 soudkyně Pavla Novotná telefon 499 857 211 byl David Mlejnek odsouzen za krádež.Rozsudek k dispozici,spolu s dalšími 3 rozsudky civilního soudu taktéž v Trutnově.Po Tomově návratu budou podány další žaloby na

Reagovat
                      Josef S
                       <|  193  194  195  196  197  |>