Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
2. 01. 2009Pro vás Davide Mlejnku,je zajímavé že takto komunikujete jak o život,kdež to dopisy si nepřebíráte.Především Tom vám nic ani vašemu bratrovi nedluží a také vám nic neukradl.Kdežto vy Mlejnku a váš bratr jste okradl nejen jeho ale jeho matku kterou zde
Reagovat
Josef S Výhody v ceně OZP pojšťovny
2. 01. 2009Prosím sdělte mi cenu vstupného na 1 hod., když jsem u OZP pojišťovny a časovou dostupnost. Děkuji E.K.
Reagovat
Eva Kovalovská
2. 01. 2009já musím k tomu dodat že ani samotná krádež provedená Mlejnkem a spol. nebyla obyčejná Tomínovi nezbyli ani takové věci jako zubní kartáček,základní oblečení a dokonce i spodní prádlo.Zůstalo mu jen to co měl na sobě,tak Mlejnku až budeš zase vypravova
Reagovat
Jana Slavíčková
2. 01. 2009Dobrý den, v této sezoně skibusy z HK a Jaroměře do Herlíkovic nejezdí. Prosím, změňte informace na svém webu. Aktuální info najdete na stránkách www.snowhill.cz a získáte na infolince 737222456 :)
Reagovat
infolinka Snowhill Babí lom
3. 01. 2009Je moc hezký a pořád mi nějak uniká.Musím se na něj vypravit a všem ho doporučuji... ALEŠ
Reagovat
Patricie
hanca No My co tady bydlíme jsme moc rádi
3. 01. 2009Je to paráda bazén pára čisto příjemná obsluha co víc si přát di si Pepo zaplavat do řeky !!!
Reagovat
Jarda
4. 01. 2009Chtěla bych jen upozornit, že IC ve Vsetíně se přestěhovalo do nové budovy na Dolním náměstí 1356, telefon 571 441 441, http://www.vsetin.mic.cz e-mail: [email protected]. Otevírací doba po - pá 10:00 - 18:00, so 9:00 - 12:00
Reagovat
V.