Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 2. 01. 2009

Pro vás Davide Mlejnku,je zajímavé že takto komunikujete jak o život,kdež to dopisy si nepřebíráte.Především Tom vám nic ani vašemu bratrovi nedluží a také vám nic neukradl.Kdežto vy Mlejnku a váš bratr jste okradl nejen jeho ale jeho matku kterou zde

Reagovat
    Josef S
    • Výhody v ceně OZP pojšťovny

2. 01. 2009

Prosím sdělte mi cenu vstupného na 1 hod., když jsem u OZP pojišťovny a časovou dostupnost. Děkuji E.K.

Reagovat
      Eva Kovalovská
      • 2. 01. 2009

já musím k tomu dodat že ani samotná krádež provedená Mlejnkem a spol. nebyla obyčejná Tomínovi nezbyli ani takové věci jako zubní kartáček,základní oblečení a dokonce i spodní prádlo.Zůstalo mu jen to co měl na sobě,tak Mlejnku až budeš zase vypravova

Reagovat
        Jana Slavíčková
        • 2. 01. 2009

Dobrý den, v této sezoně skibusy z HK a Jaroměře do Herlíkovic nejezdí. Prosím, změňte informace na svém webu. Aktuální info najdete na stránkách www.snowhill.cz a získáte na infolince 737222456 :)

Reagovat
          infolinka Snowhill
          • Babí lom

3. 01. 2009

Je moc hezký a pořád mi nějak uniká.Musím se na něj vypravit a všem ho doporučuji... ALEŠ

Reagovat
            • 3. 01. 2009

Jo uz se lyzuje

Reagovat
              Patricie
              • Dotaz

3. 01. 2009

Máte web kamery????

Reagovat
                hanca
                • jún 2008

3. 01. 2009

okolie

Reagovat
                  • No My co tady bydlíme jsme moc rádi

3. 01. 2009

Je to paráda bazén pára čisto příjemná obsluha co víc si přát di si Pepo zaplavat do řeky !!!

Reagovat
                    Jarda
                    • 4. 01. 2009

Chtěla bych jen upozornit, že IC ve Vsetíně se přestěhovalo do nové budovy na Dolním náměstí 1356, telefon 571 441 441, http://www.vsetin.mic.cz e-mail: [email protected]. Otevírací doba po - pá 10:00 - 18:00, so 9:00 - 12:00

Reagovat
                      V.
                       <|  194  195  196  197  198  |>