Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Výšina
7. 01. 2009dnes je 7.1.2009 a na výšinu nikdo nešáhl naopak asi brzy to spadne a bude po památce.Majitel by potřeboval potrestat za zničení památky.MM
Reagovat
meierova miroslava uzamykatelné stojany na lyže a snowboard
7. 01. 2009V rámci zlepšení služeb při provozování zimních sportů naše firma dodala do Ski areálu Klíny bezpečnostní uzamykatelné stojany na lyže sjezdové (běžecké)a snowboardy.Budeme rádi,když vyzkoušíte tento náš výrobek.S pozdravem V:Vondra
Reagovat
václav vondra Běžecké trasy
7. 01. 2009Dobrý den, kde se prosím dozvím, zda jsou běžecké trasy na Adolfově upraveny, Děkuji Jan Pacina
Reagovat
jan pacina
JIRINA ski areál
7. 01. 2009Dobrý den, máte u vás také dětský vlek? bude vlek v provozu 11.1. Myslím i dospělý. Děkuji
Reagovat
ŠTASTNÁ Opravdu silný zážitek
8. 01. 2009Navštívil jsem tento bazén se dvěma tříletými kluky a obléct tři lidi z plavek do zimního opravdu nezvládnu za pět minut.Při tříminutovém zpoždění po nás chtěli zaplatit další vstupné pro tři na 1,5hod.!To jsem odmítl a musel podlézt turniket!A to je maji
Reagovat
Svatik
8. 01. 2009Také chodím do bazénu ale je tam hrozně studená voda,dospělý si celkem po chvíli zvyknou,ale bohužel děti tam mají za chvíli fialový rty.A taky mi vadí a to nemluvím jen za sebe,že dole ve sprchách je stále plno vietnamek,nic proti nim.Ale nejdou ani do b
Reagovat
Hedvika
lucinka
lucinka
Martin jelínek