Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Výšina

7. 01. 2009

dnes je 7.1.2009 a na výšinu nikdo nešáhl naopak asi brzy to spadne a bude po památce.Majitel by potřeboval potrestat za zničení památky.MM

Reagovat
    meierova miroslava
    • uzamykatelné stojany na lyže a snowboard

7. 01. 2009

V rámci zlepšení služeb při provozování zimních sportů naše firma dodala do Ski areálu Klíny bezpečnostní uzamykatelné stojany na lyže sjezdové (běžecké)a snowboardy.Budeme rádi,když vyzkoušíte tento náš výrobek.S pozdravem V:Vondra

Reagovat
      václav vondra
      • Běžecké trasy

7. 01. 2009

Dobrý den, kde se prosím dozvím, zda jsou běžecké trasy na Adolfově upraveny, Děkuji Jan Pacina

Reagovat
        jan pacina
        • 7. 01. 2009

MELA BYCH ZAJEM KOUKNOUT SE NA VESNICI KDE JSEM BYDLELA 10LET

Reagovat
          JIRINA
          • ski areál

7. 01. 2009

Dobrý den, máte u vás také dětský vlek? bude vlek v provozu 11.1. Myslím i dospělý. Děkuji

Reagovat
            ŠTASTNÁ
            • Opravdu silný zážitek

8. 01. 2009

Navštívil jsem tento bazén se dvěma tříletými kluky a obléct tři lidi z plavek do zimního opravdu nezvládnu za pět minut.Při tříminutovém zpoždění po nás chtěli zaplatit další vstupné pro tři na 1,5hod.!To jsem odmítl a musel podlézt turniket!A to je maji

Reagovat
              Svatik
              • 8. 01. 2009

Také chodím do bazénu ale je tam hrozně studená voda,dospělý si celkem po chvíli zvyknou,ale bohužel děti tam mají za chvíli fialový rty.A taky mi vadí a to nemluvím jen za sebe,že dole ve sprchách je stále plno vietnamek,nic proti nim.Ale nejdou ani do b

Reagovat
                Hedvika
                • 8. 01. 2009

jsou tu strašně hezký obrázky a hodí se to na referáty je to tu bezva:)

Reagovat
                  lucinka
                  • 8. 01. 2009

to je fakt super koupaliště už jsem na něm byla bbylo to moc pěkný

Reagovat
                    lucinka
                    • Mgr.

8. 01. 2009

Chtel bych se zeptat jeszli se lyzuje

Reagovat
                      Martin jelínek
                       <|  197  198  199  200  201  |>