Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Posilovna
1. 03. 2009Od kdy je prosím plánováno otevření posilovny a bude nějak korespondovat s bazénovými hodinami pro veřejnost? Díky:-)
Reagovat
Monika K
1. 03. 2009A ze by jsem se tady docetla neco o cenach a vybaveni??To bude asi dost zdrcujici kdyz to taji.
Reagovat
Lucka
ty sbírka zbraní
2. 03. 2009objednal jsem si sbírku zbraní a co mi poslali mi vyrazilo dech!!!Pistole Walther je sice kovová,ale zpracování-hruza a děs!!! Tak sbírka nebude bo jsem ji dal synovi na hraní.Už od nich nic nechci.jsem nepoučitelnej bo jsem se nechal zase napálit
Reagovat
novák milan
k.66 Prohlídka
2. 03. 2009Musí se objednávat prohlídka i třeba pro 2 osoby,nebo stačí jen přijít v určené hodiny?Díky za odpověd.
Reagovat
Jana Drobná NAS ,,ZAMOK,,
2. 03. 2009kosecke podhradie ma peknu prirodu a odporicam sa prejst na tzv. zamok......zrucanina hradu z 13.storocia .... :)
Reagovat
maria Hruza
2. 03. 2009Voda studena,když plavu tak se třou ti druzí,je to mele na dnešní dobu hruza takové město a takovej děsnej bazén.
Reagovat
sarka Nová web stránka o obci Vaniškovce
3. 03. 2009Ďakujem za všetky komentáre, ktoré ste dali na túto stránku, som milo prekvapená, že poznáte obec Vaniškovce, navštívili ste ju a hlavne, že sa vám u nás páčilo :) Ak by ste mali záujem dozvedieť sa viac zaujímavých informácií o obci a jej okolí navštívt
Reagovat
kudrna jaroslav