Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Posilovna

1. 03. 2009

Od kdy je prosím plánováno otevření posilovny a bude nějak korespondovat s bazénovými hodinami pro veřejnost? Díky:-)

Reagovat
    Monika K
    • 1. 03. 2009

A ze by jsem se tady docetla neco o cenach a vybaveni??To bude asi dost zdrcujici kdyz to taji.

Reagovat
      Lucka
      • tf

1. 03. 2009

je to super ale ja bi som chcel vedet kedi je otvoreni

Reagovat
        ty
        • sbírka zbraní

2. 03. 2009

objednal jsem si sbírku zbraní a co mi poslali mi vyrazilo dech!!!Pistole Walther je sice kovová,ale zpracování-hruza a děs!!! Tak sbírka nebude bo jsem ji dal synovi na hraní.Už od nich nic nechci.jsem nepoučitelnej bo jsem se nechal zase napálit

Reagovat
          novák milan
          • 2. 03. 2009

Dobrý ski areál,pohoda.Fajn obsluha-doporučuji.

Reagovat
            k.66
            • Prohlídka

2. 03. 2009

Musí se objednávat prohlídka i třeba pro 2 osoby,nebo stačí jen přijít v určené hodiny?Díky za odpověd.

Reagovat
              Jana Drobná
              • NAS ,,ZAMOK,,

2. 03. 2009

kosecke podhradie ma peknu prirodu a odporicam sa prejst na tzv. zamok......zrucanina hradu z 13.storocia .... :)

Reagovat
                maria
                • Hruza

2. 03. 2009

Voda studena,když plavu tak se třou ti druzí,je to mele na dnešní dobu hruza takové město a takovej děsnej bazén.

Reagovat
                  sarka
                  • Nová web stránka o obci Vaniškovce

3. 03. 2009

Ďakujem za všetky komentáre, ktoré ste dali na túto stránku, som milo prekvapená, že poznáte obec Vaniškovce, navštívili ste ju a hlavne, že sa vám u nás páčilo :) Ak by ste mali záujem dozvedieť sa viac zaujímavých informácií o obci a jej okolí navštívt

Reagovat
                    • 3. 03. 2009

Neprodloužili jste prosím ski bus o pár sobot v březnu.Děkuji Kudrna.

Reagovat
                      kudrna jaroslav
                       <|  224  225  226  227  228  |>