Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
christian speck
4. 03. 2009Bitte könnten Sie mir sagen wie die Druckerei bei Ihnen heißt und auch die Tel. u. e-mail - adresse ! Vielen Dank, Ch. Speck
Reagovat
Christian Speck
Patrik Sovka
Kovárna
4. 03. 2009unbedingt sehenswert, Lage,Umgebung =Landschaft grandios. Führung kompetent, Anfragen, Auskunft immer freundlich und höflich
Reagovat
Leser Ingrid, 95671 Bärnau Podhradí nad Dyjí
5. 03. 2009Do podhradí jezdím také 30 let.je tu opravdu krásně jen jsem se velmi divila co je zde za lidi bývalá alkoholička pí.Daniela Hamplová Kašubová mne i moji rodinu okradla v době kdy jsme byli u ní ubytováni za 6000kč na týden + vlastní strava asi se jí zdál
Reagovat
Magda Hamplová Kašubová
5. 03. 2009Ještě menší dodatek k Výše uvedené pí.Hamplové Bydlí v domě Pana Kašuby Podhradí č.45 prosím v případě že by Vám tato paní nabízela ubytování budte obezřetní a obloukem se jí vyhněte snaží se o příjemné vystupování a poté Vás okrade je to zlodějka a podvo
Reagovat
Magda
Radka Sahulová Identifikace fota
5. 03. 2009Fotografie č.9 není z přehrady Les království,ale jedná je kaliště na Debrném u Trutnova.
Reagovat
Lada čorkabiznis
5. 03. 2009a nekradla jen na kopečku v obchodě ale pracovala v kuchini na kopečkuu a kradla!!:-dzrujnovala do slova kuchinxd
Reagovat
anonim zjištění adresy
5. 03. 2009Omlouvám se za moji prozbu,ale asi před 5O lety jsem si psala s Liduškou Tichou z Nez. Lúčky a potom jsem adresu ztratila, bylo by ve Vašich silách mě o ní něco zjistit - moc děkuji - Eva
Reagovat
Eva Prýmková