Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• christian speck

4. 03. 2009

Bitte könnten Sie mir sagen wie die Druckerei bei Ihnen heißt und auch die Tel. u. e-mail - adresse ! Vielen Dank, Ch. Speck

Reagovat
    Christian Speck
    • 4. 03. 2009

Nadherná sjezdovka,super lidi a mraky krasnejch nezadanejch ženskejch.

Reagovat
      Patrik Sovka
      • Pořád se jezdí.

4. 03. 2009

Koukněte na www.kozi-plan.estranky.cz a uvidíte sami...

Reagovat
        Kovárna
        • 4. 03. 2009

unbedingt sehenswert, Lage,Umgebung =Landschaft grandios. Führung kompetent, Anfragen, Auskunft immer freundlich und höflich

Reagovat
          Leser Ingrid, 95671 Bärnau
          • Podhradí nad Dyjí

5. 03. 2009

Do podhradí jezdím také 30 let.je tu opravdu krásně jen jsem se velmi divila co je zde za lidi bývalá alkoholička pí.Daniela Hamplová Kašubová mne i moji rodinu okradla v době kdy jsme byli u ní ubytováni za 6000kč na týden + vlastní strava asi se jí zdál

Reagovat
            Magda
            • Hamplová Kašubová

5. 03. 2009

Ještě menší dodatek k Výše uvedené pí.Hamplové Bydlí v domě Pana Kašuby Podhradí č.45 prosím v případě že by Vám tato paní nabízela ubytování budte obezřetní a obloukem se jí vyhněte snaží se o příjemné vystupování a poté Vás okrade je to zlodějka a podvo

Reagovat
              Magda
              • 5. 03. 2009

Mám zájem o víkendový pobyt v lázních Mšeno. Děkuji S pozdravem Radka Sahulová

Reagovat
                Radka Sahulová
                • Identifikace fota

5. 03. 2009

Fotografie č.9 není z přehrady Les království,ale jedná je kaliště na Debrném u Trutnova.

Reagovat
                  Lada
                  • čorkabiznis

5. 03. 2009

a nekradla jen na kopečku v obchodě ale pracovala v kuchini na kopečkuu a kradla!!:-dzrujnovala do slova kuchinxd

Reagovat
                    anonim
                    • zjištění adresy

5. 03. 2009

Omlouvám se za moji prozbu,ale asi před 5O lety jsem si psala s Liduškou Tichou z Nez. Lúčky a potom jsem adresu ztratila, bylo by ve Vašich silách mě o ní něco zjistit - moc děkuji - Eva

Reagovat
                      Eva Prýmková
                       <|  225  226  227  228  229  |>