Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Pieseň o Dyji

8. 03. 2009

Ahoj! Ja tiež zháňam tú pieseň. Ak si ju náhodou zohnal tak ma prosím Ťa kontaktuj,prípadne by som bol rád keby si mi ju poslal. Vopred ďakujem. Poslať ju možeš na tento E-mail

Reagovat
    Štefan Ďurek
    • profesionelita

8. 03. 2009

V sobotu jsme byli plavat se synkem.Je neplavec a s takovou ochotou a profesionalnim pristupem plavčic jsem se nesetkal.Toto se opravdu málo kdy vidi.Tento bazén je opravdu super!!!!

Reagovat
      pavel
      • Pieseň o Dyje

8. 03. 2009

Dačo som zohnal aj ja. Ak chceš tak ma kontaktuj na Tč: 0915708801 alebo [email protected]

Reagovat
        Štefan Ďurek
        • 8. 03. 2009

Karlova Studánka je skutečně malebné a krásné horské městečko, jen je škoda, že v pouličním stánku dostanete quot;místníquot; lázeňské oplatky, ovšem z lázní Teplice nad Bečvou, a že z quot;pravéquot; italské pizzy v hotelu Džbán se vyklube nepoživatelná

Reagovat
          Hanka
          • Hamplová Kašubová

9. 03. 2009

Zdravím,ano Hamplovou znám dobře píchal jsem jí za flašku merunky několikrát je to obyčejná kurva a muže za smrt Kožanta!Franta ještě žil a ona mu chodila píchat k dědkovi Kašubovi dokud se mu nenakvartýlovala do baráku,pak jí selhali játra a musela přest

Reagovat
            Petr
            • Dana Hamplová

9. 03. 2009

Souhlasím s těmito názory je to svině!! čorkabiznis.

Reagovat
              Silva
              • Stálky

9. 03. 2009

Miluji Stálky,přírodu kolem jezdím do Podhradí již 30 Let,takže projíždím ale tet je to jinak již brzy budu zde bydlet doufám že jsou zde upřímní a dobří lidé jako já.Pěkný den všem.

Reagovat
                anonim
                • Stálky

9. 03. 2009

Zaráží mne že k tak krásnému prostředí zde nemá nikdo žádný komentář,je to trošku mimo civilizaci že????? ale to je natom právě to krásné!!!!! lidi vzbudte se.

Reagovat
                  anonim
                  • kdo to asi je????????

9. 03. 2009

Já miluji přírodu ale jsem na cestě už je tu téměř jaro krása,prostě se velmi těším na Stálky kuky kuk hádej kdo jsem?????

Reagovat
                    anonim
                    • Spáči proberte se je jaro!!!!!!!!!!!!!

9. 03. 2009

Stálky stávejte je jaro ožijte trošku,cestovní ruch a tak ne umíráčky život běží žijte naplno !!!!! Mějte se krásně všichni a hodně zdravíčka štěstíčka !!!!!!!!!

Reagovat
                      anonim
                       <|  228  229  230  231  232  |>