Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Na Kozí Pláni je opravdu krásně

9. 03. 2009

Byli jsme se v neděli podívat na sjezdovku na Kozí Pláni, dcera si perf. zalyžovala a odjížděli jsme s dobrým pocitem. Vše fungovalo OK, obsluha vleku příjemná, prostředí bufetu rovněž vynikající, málo lidí, ale to nám naopak vyhovovalo. Doporučuji všem s

Reagovat
    Dana
    • Učme sa od Ratíškovic!

9. 03. 2009

Gratulujeme k vašim aktivitám! Ste výborní v mykológii, kolkoch (kuželkách), hasiči vzoroví a ducha máte športového! quot;Holtquot;- baníci vinohradníci a roľníci ako sa patrí! Viete, že rovnaký erb (tri strieborné žalude v modrom poli) má aj slovenská Du

Reagovat
      Ján Sand
      • 9. 03. 2009

dobrý den ,dnes jsem s vámi mluvila ohledně ubytování u PÁLAVSKÝCH JEZER.Hledáme ubytování v soukromí pro 5-7 lidí,hlavně co nejblíž vodě,protože půlku posádky tvoří rybáři- nemusí to být luxus,ale sprcha,wc,elektřina je podmínkou,už jsme přeci jen rozma

Reagovat
        Štefaniskovi
        • historie

9. 03. 2009

chtěla bych upozornit, že mě zaujalo, že jsem stejnou anotaci četla o jiném kostele sv. panny marie vítězné, toho s jezulátkem, a proto myslím, že s kapličkou jste trochu vedle

Reagovat
          bandaska
          • prosím o pomoc

10. 03. 2009

Chtěl bych sehnat Fero Gajdoše,byl se mnou na vojně v Pardubicích na letišti v r.1963-65,nevím již kam napsat,může mi někdo pomoci? Fero byl učitel a věnoval se velmi horám,snad byl i průvodce po horách. Děkuji každému,kdo mi pomůže Fera najít. Vlado

Reagovat
            Vladimír Hnízdil
            • Rabštejn nad Střelou

10. 03. 2009

Naše návštěva byla super.Je to krásné místo,škoda že některé domy jsou opuštěné,hřbitov zanedbaný.

Reagovat
              lelíček
              • dotaz

10. 03. 2009

Dobrý den,rád bych se dozvěděl kdy byl poprvé otevřen krytý bazen v Klatovech.Děkuji předem za odpověď.

Reagovat
                Julius
                • mkmkmk

11. 03. 2009

Do příbramského bazénu nedoporučuji chodit.A když už tam půjdete,tak jedině do sauny,kde snad nezmrznete.Teploty uváděné jsou silně nadnesené.Radši si připlatim a jedu s dětmi do Prahy.

Reagovat
                  michal
                  • 11. 03. 2009

Dobrý den,mám ve škole projekt a já jsem byla vybrána napsat něco o radnici. Ale nemohu nikde nic najít, chtěla bych vás poprosit jestli by jste mi nezaslali nějaké informace na muj mail. Děkuji Barbora

Reagovat
                    Barbora Kroupová
                    • 11. 03. 2009

Dobrý den, chci se jen zeptat zda je možné mít nějakou slevu na vstup do bazému když mám zdravotní pojištění u VZP. Děkuji za odpověď naschledanou

Reagovat
                      Anna
                       <|  229  230  231  232  233  |>