Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Na Kozí Pláni je opravdu krásně
9. 03. 2009Byli jsme se v neděli podívat na sjezdovku na Kozí Pláni, dcera si perf. zalyžovala a odjížděli jsme s dobrým pocitem. Vše fungovalo OK, obsluha vleku příjemná, prostředí bufetu rovněž vynikající, málo lidí, ale to nám naopak vyhovovalo. Doporučuji všem s
Reagovat
Dana Učme sa od Ratíškovic!
9. 03. 2009Gratulujeme k vašim aktivitám! Ste výborní v mykológii, kolkoch (kuželkách), hasiči vzoroví a ducha máte športového! quot;Holtquot;- baníci vinohradníci a roľníci ako sa patrí! Viete, že rovnaký erb (tri strieborné žalude v modrom poli) má aj slovenská Du
Reagovat
Ján Sand
9. 03. 2009dobrý den ,dnes jsem s vámi mluvila ohledně ubytování u PÁLAVSKÝCH JEZER.Hledáme ubytování v soukromí pro 5-7 lidí,hlavně co nejblíž vodě,protože půlku posádky tvoří rybáři- nemusí to být luxus,ale sprcha,wc,elektřina je podmínkou,už jsme přeci jen rozma
Reagovat
Štefaniskovi historie
9. 03. 2009chtěla bych upozornit, že mě zaujalo, že jsem stejnou anotaci četla o jiném kostele sv. panny marie vítězné, toho s jezulátkem, a proto myslím, že s kapličkou jste trochu vedle
Reagovat
bandaska prosím o pomoc
10. 03. 2009Chtěl bych sehnat Fero Gajdoše,byl se mnou na vojně v Pardubicích na letišti v r.1963-65,nevím již kam napsat,může mi někdo pomoci? Fero byl učitel a věnoval se velmi horám,snad byl i průvodce po horách. Děkuji každému,kdo mi pomůže Fera najít. Vlado
Reagovat
Vladimír Hnízdil Rabštejn nad Střelou
10. 03. 2009Naše návštěva byla super.Je to krásné místo,škoda že některé domy jsou opuštěné,hřbitov zanedbaný.
Reagovat
lelíček dotaz
10. 03. 2009Dobrý den,rád bych se dozvěděl kdy byl poprvé otevřen krytý bazen v Klatovech.Děkuji předem za odpověď.
Reagovat
Julius mkmkmk
11. 03. 2009Do příbramského bazénu nedoporučuji chodit.A když už tam půjdete,tak jedině do sauny,kde snad nezmrznete.Teploty uváděné jsou silně nadnesené.Radši si připlatim a jedu s dětmi do Prahy.
Reagovat
michal
11. 03. 2009Dobrý den,mám ve škole projekt a já jsem byla vybrána napsat něco o radnici. Ale nemohu nikde nic najít, chtěla bych vás poprosit jestli by jste mi nezaslali nějaké informace na muj mail. Děkuji Barbora
Reagovat
Barbora Kroupová
11. 03. 2009Dobrý den, chci se jen zeptat zda je možné mít nějakou slevu na vstup do bazému když mám zdravotní pojištění u VZP. Děkuji za odpověď naschledanou
Reagovat
Anna