Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
g.herm
27. 03. 2009aufbau,gestaltung,bedienung, ist modern und Kundenfreundlich. weiter so, bin gern euer Gast
Reagovat
gerald herm Prosba
28. 03. 2009Dobrý den, obracíme se na Vás s prosbou o spolupráci při propagaci bezplatné Telefonické krizové linky, kterou zřizuje naše občanské sdružení Prosaz. Linka je určená zejména pro lidi s postižením či zdravotním omezením a všechny, kteří potřebují poradit.
Reagovat
kolektiv TKI Hledám brigádu 2009
28. 03. 2009Ahoj,hledám brigádu pro 2 lidi na léto 2009,prosím ozvěte se mi na mail [email protected] ,díky ^^
Reagovat
Ondra star
28. 03. 2009Dobrý den.Chci se zeptet, zda je možno využít příspěvku VZP celý rok, nebo jen určité měsíce či dny v roce 2009.Děkuji.
Reagovat
Starý Eduard
david
Sieber tak to je síla!!
28. 03. 2009asi se nějací vykukové schovávají za galerii břeclav. v tv maxu jsem taky uviděl reklamu. chtěl jsem si pistolku 71Og těžkou objednat. ale když čtu komentáře, jsem rád, že jsem si je přečetl, a určitě si nic objednávat nebudu.
Reagovat
ozak pacovsky
logic Projížďka kočárem
28. 03. 2009Dobrý den. Jsem předsedkyně občanského sdružení Mateřské centrum Kotě v botě, Skuteč, o.s. a mám dotaz, zda by se děti mohly v rámci výletu do Slatiňan projet po zámeckém parku v kočáře taženém końmi? Anna Marková
Reagovat
Bc. Anna Marková
28. 03. 2009Ahojky prosim vas nevite kdy bude nekdy ted by to melo bejt naky zavody v Bazenu:?v HK...ja jenom vim ze to bylo ted v sobotu ale este tedkon nekdy.-)prosim vas napiste mi na email : [email protected] moooc vam dekuju
Reagovat
Nikol