Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
paja pevnost Josefov
29. 03. 2009V lete chceme navštíviť pevnosť. Pošlite mi údaje v metroch výšky vnútorných chodieb tejto pevnosti. Nikde som sa o tejto výške chodieb nedočítala a zaujíma ma z toho dôvodu, že ja mám výšku 177cm a manžel 196 cm. Ďakujem a ostávam s pozdravom.
Reagovat
Vlasta Mecková Babiččino údolí
29. 03. 2009V tlači som sa dočítala, že je toto miesto zanedbané. Informujte ma v akom stave bude v letnej sezóne. Čo sa oproti vlaňajšiemu roku obnovilo? Ďakujem
Reagovat
Vlasta Mecková
29. 03. 2009Je to tam nádherné.Líbí se my proto že mě zajímá technika.ale nejvíc elektrárny (-: *****
Reagovat
jan kastl
kristýna dotaz :-)
29. 03. 2009Prosím Vás, neví někdo v kterých letech probíhala oprava rotundy která je vyfocená tady v obrázcích? Děkuji Anja
Reagovat
Anja
29. 03. 2009Vaa parada kekne foto ale kde je foto parku???A este chyba foto nasej skladky odpadu to je vazne parada.Ale aspon sa ma obec cim chalit cil nas urcite kazdy pozna,ked nas vsetci zavazaju.
Reagovat
jurak
Solík Vladimír Auskunft
30. 03. 2009Gibt es in Mlade Brist noch die röm.kath.Kirche quot;Johannes der Täuferquot;?
Reagovat
Heinrich Wöber plávání pro kojence
30. 03. 2009Dobry den,rada bych se zeptala jestli poskytuje nejake plavani pro kojence, od kolika je to mesicu a kolik to stoji.dekuji za odpoved.
Reagovat
petra rudolfová