Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
7. 04. 2009Dobrý den, kartu si můžete zakoupit na pokladně sportovního centra.Platí do konce kalendářního roku. E.Hanková
Reagovat
Eva Hanková Úprava vyhlídky
7. 04. 2009A už jste přemýšlel o tom, když mezi ty rošty někomu něco quot;upadnequot;? Teď mám na mysli nejenom klíče od vozu, ale třeba také odpadky... Rošty nevypadají odnímací, takže za chvíli to bude pod nimi pěkná skládka.
Reagovat
Karel
7. 04. 2009To je asi pravda, ale kdyby ty rošty byly lehce odnímatelné, tak tam určitě už nebyly. Každé plus má svoje minus.
Reagovat
Zbyněk
Vsjtech pollak
Pavel první den
8. 04. 2009zdravím všechny...dnes je to přesně 10 let,co jsem poprvé,ne zcela tradičně,ne zcela dobrovolně spatřil Mikulov....byl jsem tam ještě s dalšími jedinci přivezen na korbě nakladˇáku Tatra na tehdejší vojenske kasarny.Vojenskou službu a tehdejší kasárny jse
Reagovat
Marek nemůžes!!!
9. 04. 2009Nemůžeš,rybaři hlavně ťi místní tě hnedka vyhoďí....Ale,když vylezeš nahoru nad skálu,tak je tam krásné místo a super víhled...no a tam si v klidu!!! doporučuji,jezdim tam každý rok...měj se!!! pa
Reagovat
franta
Majka
ešč Villa Jindra
10. 04. 2009V horní části obce se nachází funkcionalistická Villa Jindra (nad fotbalovým hřištěm) s dnes již téměř zničenou zahradou
Reagovat
Pavol Rybář