Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
chcipak KALONDA
14. 04. 2009KUPILI SME V KALONDE CVHALUPU NA REKREACIU LEBO JE TAM BOžSKE TICHO , KLUD A TEPLO SUPER NA GRILOVAčKY AK SA CHCETE STRATIŤ ABY VAS NIK NEHLADAL TAK JE TO PRAVE KALONDA
Reagovat
JANA Geschichte von Olomouc
14. 04. 2009Liebe Adala, vielen Dank fuer Ihr Memo.Wenn Sie HISTORIKERIN sind koennen Sie mir helfen. Schreiben Sie mir.Gruss Ludwig Ofer
Reagovat
Ludwig Ofer díky
14. 04. 2009děkuji moc že jsem se o svém městě mohl dozvědět více moc hezká stránka jen tak dál
Reagovat
jakub Špatné foto
14. 04. 2009Pouze potvrzuji příspěvek Tomáše Urbana. Na Vítkově Hrádku u Svatého Tomáše jsem byl několikrát a tyto fotky jsou skutečně z Lipna. Překvapuje mě, že ještě po půl roce, kdy přidal příspěvek a upozornil na špatné fotky, nebyl web opraven.
Reagovat
Šturma Drasov
14. 04. 2009Sehr geehrte Damen und Herren, gehört Drasov das ehemalige Trossau zu Karlsbad. Oder gibt es in Stanovice ( Donawitz ) noch eine Gemeinde. Herzlich Grüße Erwin Füßl
Reagovat
Erwin Füßl
15. 04. 2009ja jsem tam jeste nebyla a pojedu tam 18.června a moc se tesim uz lakave vipada ten tobogan
Reagovat
tereza vlaskova
martina stálky
15. 04. 2009Ahoj chtěla bych pochválit pana Valentu za to jak se velmi pěkně stará o obec Stálky více lidí by tomuto muži mělo jít příkladem,jezdím do Stálek na chalupu a všimla jsem si jeho zájmu o zvelebení této obce děkuje Magda .
Reagovat
Magda Poděkování panu Valentovi
15. 04. 2009Děkujeme že se tak krásně staráte o nejkrásnější vesničku Stálky,zdraví Magda Brno.
Reagovat
Madlenka