Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 14. 04. 2009

chcipni

Reagovat
    chcipak
    • KALONDA

14. 04. 2009

KUPILI SME V KALONDE CVHALUPU NA REKREACIU LEBO JE TAM BOžSKE TICHO , KLUD A TEPLO SUPER NA GRILOVAčKY AK SA CHCETE STRATIŤ ABY VAS NIK NEHLADAL TAK JE TO PRAVE KALONDA

Reagovat
      JANA
      • Geschichte von Olomouc

14. 04. 2009

Liebe Adala, vielen Dank fuer Ihr Memo.Wenn Sie HISTORIKERIN sind koennen Sie mir helfen. Schreiben Sie mir.Gruss Ludwig Ofer

Reagovat
        Ludwig Ofer
        • díky

14. 04. 2009

děkuji moc že jsem se o svém městě mohl dozvědět více moc hezká stránka jen tak dál

Reagovat
          jakub
          • Špatné foto

14. 04. 2009

Pouze potvrzuji příspěvek Tomáše Urbana. Na Vítkově Hrádku u Svatého Tomáše jsem byl několikrát a tyto fotky jsou skutečně z Lipna. Překvapuje mě, že ještě po půl roce, kdy přidal příspěvek a upozornil na špatné fotky, nebyl web opraven.

Reagovat
            Šturma
            • Drasov

14. 04. 2009

Sehr geehrte Damen und Herren, gehört Drasov das ehemalige Trossau zu Karlsbad. Oder gibt es in Stanovice ( Donawitz ) noch eine Gemeinde. Herzlich Grüße Erwin Füßl

Reagovat
              Erwin Füßl
              • 15. 04. 2009

ja jsem tam jeste nebyla a pojedu tam 18.června a moc se tesim uz lakave vipada ten tobogan

Reagovat
                tereza vlaskova
                • pravopis....

15. 04. 2009

máte tam hrubku.....

Reagovat
                  martina
                  • stálky

15. 04. 2009

Ahoj chtěla bych pochválit pana Valentu za to jak se velmi pěkně stará o obec Stálky více lidí by tomuto muži mělo jít příkladem,jezdím do Stálek na chalupu a všimla jsem si jeho zájmu o zvelebení této obce děkuje Magda .

Reagovat
                    Magda
                    • Poděkování panu Valentovi

15. 04. 2009

Děkujeme že se tak krásně staráte o nejkrásnější vesničku Stálky,zdraví Magda Brno.

Reagovat
                      Madlenka
                       <|  243  244  245  246  247  |>