Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• kláááfnnýý

15. 04. 2009

prosím vás napište mi prosím co nejrychleji na můj mail jestli bude otevřený vaše koupaliště venkovní aj v dubnu!! když tak pořád paří to slunko lidi se už normálně u svých domů i opalují!! prosím otevřete ho odepište mi na email děkuji a užijte si výkend

Reagovat
    Veronika Smolíková
    • 15. 04. 2009

je to tam moc hezke:D:D:D:D:D

Reagovat
      pavel
      • krytý bazén

16. 04. 2009

Tedy jsem již 15 let ředitelkou ZŠ Smečno a nevím, že tam máme krytý bazén! Kde jste to vzali ?

Reagovat
        Lenka Dandová
        • Občerstvení

16. 04. 2009

Dobrý den, máme k vám dotaz...chtěli bychom v tomto roce a i v dalších poskytnout vám naše služby...pojízdné občerstvení....chlazené nápoje, grilované pokrmy, teplé jídlo. Prosím kontaktujte nás na tel. 723241108.Děkuji

Reagovat
          Virt
          • 16. 04. 2009

Hodkovice jako město by celkem ušlo:)když si odmyslím spoustu pomluvačných a zlých ,závistivích lidí ....ale to by městečko zůstalo prázdné:))nevadí!.)

Reagovat
            jana
            • Zepšení služeb

16. 04. 2009

Dobrý den, dovolila bych si jednu námitku, že v lázních chybí nějaké občerstvení, posezení.Lázně nenavštěvují samozřejmě jen místní občané a proto bychom uvítali ,my dojíždějící, kdyby se zde dalo koupit něco malého k jídlu a k pití ve 21. století.Místn

Reagovat
              Ing.Eliška Ševčíková
              • Fotky

16. 04. 2009

O díky za fotky. Konečně se někdo našel. Zavzpomínal jsem na svá detská leta. Nadhera

Reagovat
                Ivan Durdan
                • Rozpis kulturních akcí

17. 04. 2009

Dobrý den,je možné získat nějaký rozpis akcí konaných se ve Vašem městě?Měli bychom zájem,pokud by to bylo možné se prosadit ve Vašem regionu,jsme prodejci nových vozů Subaru,vhodných do podhorských oblastí.Moc by nám pomohlo získavat tyto informace,abych

Reagovat
                  Vladimír Plodek
                  • bootfahrt

17. 04. 2009

ist es möglich, in breclav boote zu mieten und einstück die thaya hinunterzufahren?

Reagovat
                    brigitte frischler
                    • Petrovští

17. 04. 2009

Milado omlouvám se že reaguji na otázku O knize Petrovští. Předem chci napsat že tuto knihu vlastním a když jsem jí četl asi před 15 lety naposledy tak jenom jedním dechem. Je to velice zajímavé povídání o regionu kde ůdajně působil loupežník Petr Vítek.

Reagovat
                      Bohuslav Stehlík
                       <|  244  245  246  247  248  |>