Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Koupaliště Popovice

9. 08. 2009

Proč je v záhlaví u koupaliště Popovice uváděn rok 2008, když je nyní rok 2009 a voda v koupališti je vynikající.Kdo tyto špatné údaje zadává.Opravte je !

Reagovat
    • Dotaz k: Vodní nádrž Matylda

10. 08. 2009

Chtěla bych se zeptat kolik tedy stojí vstup na Matyldu, jelikož nejsme z Mostu a rádi bychom se tam jeli vykoupat. Děkuji za info

Reagovat
      • MO ČRS Králův Dvůr

10. 08. 2009

Koupaliště OTEVŘENO od 10 do 19 hodin, voda je bez sinic, kontrolováno Hygienickou stanicí Beroun. Atrakce a občerstvení v provozu. TĚŠÍME SE NA VÁS !!!

Reagovat
        • Ondřejov

10. 08. 2009

Ondřejovskou hvězdárnu známe jako renomované vědecké pracoviště Akademie věd ČR, které je spjato se jménem bratří Fričů, zakladatelů observatoře. Méně známá je i skutečnost, že objekt je obklopen nádherným parkem, se vzácnými dřevinami a originálními sk

Reagovat
          • 10. 08. 2009

Velmi pěkné prostředí, hodně atrakcí, príma ceny, kvalitní restaurace. prostě super.

Reagovat
            • Borůvková Hora

13. 08. 2009

Rozhledna na Borůvkové Hoře je tři roky stará stavba vybudovaná místo mnoho let zdevastované a rozpadlé původní rozhledny.Je to celkem dost navštěvované místo jak českými tak i polskými turisty,protože polští turisté to mají jen kousíček od hranic.Čeští t

Reagovat
              • Dotaz k: Zámek Nový Světlov

13. 08. 2009

Ceník a návštěvní doba

Reagovat
                • Dotaz k: Housle (přírodní památka)

15. 08. 2009

Zdravím, obávám se, že sem někdo špatně zanesl souřadnice přír. památky Housle. Tyto jsou podle mého názoru správné: 50°7′32″ N, 14°21′36″ E Děkuji a přeji pěkný zbytek dne.

Reagovat
                  • 1. 01. 1970

Reagovat
                    • O Mechovu

12. 08. 2009

To Vam jednou jedu prez Hradec Kralove a tak se mi udalo zle kdyz jsem vydel tak seredny nadrazi ze mi to nedovolilo dal pokracovat na Jaromer.Musel jsem se vratit zpatky do Pardubic aby se mi udalo zase lip.Tak kde mate vy Hradecaci EXTRALIGU v lednim ho

Reagovat
                  • 1. 01. 1970

Reagovat
                    • 8. 08. 2009

tak by mělo být otevřeno do 15. 9.!!!

Reagovat
                   <|  264  265  266  267  268  |>