Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Koupaliště Popovice
9. 08. 2009Proč je v záhlaví u koupaliště Popovice uváděn rok 2008, když je nyní rok 2009 a voda v koupališti je vynikající.Kdo tyto špatné údaje zadává.Opravte je !
ReagovatDotaz k: Vodní nádrž Matylda
10. 08. 2009Chtěla bych se zeptat kolik tedy stojí vstup na Matyldu, jelikož nejsme z Mostu a rádi bychom se tam jeli vykoupat. Děkuji za info
ReagovatMO ČRS Králův Dvůr
10. 08. 2009Koupaliště OTEVŘENO od 10 do 19 hodin, voda je bez sinic, kontrolováno Hygienickou stanicí Beroun. Atrakce a občerstvení v provozu. TĚŠÍME SE NA VÁS !!!
Reagovat
Ondřejov
10. 08. 2009Ondřejovskou hvězdárnu známe jako renomované vědecké pracoviště Akademie věd ČR, které je spjato se jménem bratří Fričů, zakladatelů observatoře. Méně známá je i skutečnost, že objekt je obklopen nádherným parkem, se vzácnými dřevinami a originálními sk
Reagovat
- 10. 08. 2009
Velmi pěkné prostředí, hodně atrakcí, príma ceny, kvalitní restaurace. prostě super.
Reagovat
Borůvková Hora
13. 08. 2009Rozhledna na Borůvkové Hoře je tři roky stará stavba vybudovaná místo mnoho let zdevastované a rozpadlé původní rozhledny.Je to celkem dost navštěvované místo jak českými tak i polskými turisty,protože polští turisté to mají jen kousíček od hranic.Čeští t
Reagovat
Dotaz k: Housle (přírodní památka)
15. 08. 2009Zdravím, obávám se, že sem někdo špatně zanesl souřadnice přír. památky Housle. Tyto jsou podle mého názoru správné: 50°7′32″ N, 14°21′36″ E Děkuji a přeji pěkný zbytek dne.
Reagovat- 1. 01. 1970Reagovat
O Mechovu
12. 08. 2009To Vam jednou jedu prez Hradec Kralove a tak se mi udalo zle kdyz jsem vydel tak seredny nadrazi ze mi to nedovolilo dal pokracovat na Jaromer.Musel jsem se vratit zpatky do Pardubic aby se mi udalo zase lip.Tak kde mate vy Hradecaci EXTRALIGU v lednim ho
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat