Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Debrník

9. 11. 2009

Není to náhodou úplná blbost? Soběslavská Blata u Železné Rudy? Jsou tu smíchané dva Bedrníky, fotografie jsou z toho Soběslavského.

Reagovat
    • Dotaz k: Rychnovská osada

11. 11. 2009

Dobrý den, ráda bych se dozvěděle více informací o rychnovské osadě, ale bohužel nemohu se dostat na jejich webové stránky. Poradí mi někdo?

Reagovat
      • Dotaz k: Informační centrum Beroun

13. 11. 2009

Dobrý den, jelikož jsem viděla stránky Leoše Šimánka a termíny na jaro v roce 2010. Všimla jsem se, že i jeho diashow bude v Berouně. Tak od kdy bude prodávat lístky na tuto diashow? Něchtěla bych zmeškat předprodej, protože jinak bych jela do jiného měs

Reagovat
        • rekonstrukce

14. 11. 2009

nevíte kdybude?měla by být letos v zimě,jenom se chci zeptat jestli o tom něco nevíte

Reagovat
          • 1. 01. 1970

Reagovat
            • podekovani

14. 11. 2009

Diky Lenko

Reagovat
          • 1. 01. 1970

Reagovat
          • 1. 01. 1970

Reagovat
            • 2. 11. 2009

čistota prostředí??? sedli jsme si ke stolu, kde se válelo několikero příborů a nádobí, které obsluha odnesla až na naše naléhání... vtipné bylo, že jsme dostali jídelní lístky, ale bylo nám řečeno, že z nich si vybírat nemáme, neboť co je v nich můžeme d

Reagovat
              • 2. 11. 2009

za 99 a tučný řízek s moučnými kroketami za 145!!! nasrat a rozmazat...

Reagovat
              • 2. 11. 2009

(hotové zřejmě několik týdnů) za 99 a tučný řízek s moučnými kroketami za 145!!! nasrat a rozmazat...

Reagovat
              • 2. 11. 2009

neboť co je v nich můžeme dostat až od tří... WTF? proč nám je ta p..a dala? a další a další věci, které jsou na delší povídání... snad jen ještě jedna věc: ceny jsou oproti cenám v lepších restauracím opravdu přehnané, hotovky (hotové zřejmě několik týd

Reagovat
           <|  271  272  273  274  275  |>