Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Mako

14. 11. 2009

Dodrý den,jsem zlíńačka a měst láz. jse moc od dob kdy jsem tak chodila jako školák se moc nezměnilo!!!Co se týká cen,uvítala chych rodinné vstupné,Lavečky mezy skříńkamy.Příjde mi dosti kruté válet své děti po zemy nebo po ručníku a ještě se sama oblékno

Reagovat
    • toto

14. 11. 2009

Vážení,upozornit na výši vybírané zálohy na skříńku.By mohla být uvedená na ceníku na stránkách aby byl člově nebo DÍTĚ.Připraveno.Ty lavky by tam mohly být každý není zvědavý na to aby své věci válel po zemy.Lavky 2 KS. které se nalézají u zrcadel ty to

Reagovat
      • Dotaz k: Hrad Talmberk

19. 11. 2009

Jaká je návštěvní doba v listopadu?

Reagovat
        • Je mi líto

20. 11. 2009

Je mi líto, ale musím hodnocení z minula poopravit. Provozovatelé vířivek asi neví k čemu toto zařízení je. Voda v nich je studená, místo, aby se svaly vlivem proudů a teploty uvolnily, tuhnou zimou. Škoda!

Reagovat
          • Dotaz k: Pod Demjatou

22. 11. 2009

to asi nebude Demjata pri Prešove čo?

Reagovat
            • Dotaz k: Erbenova vyhlídka

25. 11. 2009

jak hodně tam foukal vítr?

Reagovat
              • Dotaz k: R.S. MONTE LOPE

25. 11. 2009

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné pronajmout loveckou chatu na silvestra.Je nás pouze 8 a měli bychom o ni zájem.Prosím ozvěte se mi na mail, co a [email protected] Děkuji za odpověď

Reagovat
                • 1. 01. 1970

Reagovat
                  • 22. 11. 2009

podle platneho rybařskeho zakona je přisně zakazano stanovani a rozdělavani nechranenych ohnu na popbřežním partiích všech reviru spadajicich pod svaz..což sedlinka je..takze ohen jedine na grilu stim ze zane odpady na miste nezustanou a misto stanovani s

Reagovat
                • 1. 01. 1970

Reagovat
                  • pro adu

14. 11. 2009

Dobrééééééé je za 3. myslím si že je vždy co zlepšit! Asi si vystačíte s málem ale prachy jim tam necháte taky jako ostatní? A nechodíte s rodinou a dětmy.

Reagovat
                  • pro adu

14. 11. 2009

Dobrééééééé je za 3. myslím si že je vždy co zlepšit! Asi si vystačíte s málem ale prachy jim tam necháte taky jako ostatní? A nechodíte s rodinou a dětmy.

Reagovat
                 <|  272  273  274  275  276  |>