Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• večerní lyžování

14. 02. 2010

chci se zeptat od kdy a ve které dny je večerní lyžování, popř. jestli máte nějakou přestávku před večerním lyžováním, díky za odpověď Romana

Reagovat
    • Brigáda

16. 02. 2010

Dobrý den, jsem z okolí Litovle a právě absolvuji kurz Plavčík-Záchranář. Chtěla bych se zeptat zda nepotřebujete plavčíka pro léto 2010. V případě zájmu se ozvěte na číslo 737453083. Děkuji Frenzlová

Reagovat
      • zámecký park

17. 02. 2010

Prosím o sdělení, kdo má na starost správu a údržbu zámeckého parku. Park chátrá, stromy mizí, po padlých zbývají pouze poházené větve.Park znám důvěrně už od dětství a stav mne velmi znepokojuje.Škoda tak krásného koutu přírody. L.Karlíková

Reagovat
        • snad si toho někdo všimne pro EU dotaci rozv.

17. 02. 2010

Vím, že letos je vyjímečná zima se sněhem,avšak tento SKI areál by si zkutečně zasloužil další dotaci na zasněžování, neboď k tomu má optimální zdrojové podmínky.Jen si uvědoměme,že v současné době skoro každý den jsou reklamy na čerpání EU dotací pro roz

Reagovat
          • 17. 02. 2010

Reagovat
            • Web uplne k HOVNU

19. 02. 2010

proc tu neni jedina odpoved na cca 20 dotazu

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • soudruh černý

17. 02. 2010

Manželé Ludvík a Blanka Černí byli přátelé mých rodičů, já byla malá holka a vile jsem byla velice často. Tenkrát jsem nechápala, nikdo mě neinformoval. Dneska vím, je mi to moc líto. Mám ráda první republiku a její filmové hvězdy. Vila byla nádherná.

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • 16. 02. 2010

V kostele sv. Kateriny ted byvaji mse - v latine - ve st a ne v 18.00

Reagovat
               <|  283  284  285  286  287  |>