Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze

Občerstvení
30. 03. 2011Hledám pronájem stánku s rychlím občerstvením, u koupaliště, přehrady, letní zahrady, cyklotrasy apod. v Ostravě a okolí do 100km. Nabídky zašlete prosím emailem na [email protected] nebo tel: 732789289
Reagovat
Dotaz k: In-line trasa Dolní Žleb - Krippen
2. 04. 2011Hezky den,, Někde jsem slyšel že tato trasa už nefunguje a tak by mě zajímalo jestli je to pravda či né...?? Děkiju
ReagovatIn-line trasa
3. 04. 2011Hezky den,, Někde jsem slyšel že tato trasa už nefunguje "po povodních tam" a tak by mě zajímalo jestli je to pravda či né...?? Děkuju
Reagovat
Dotaz k: Rozhledna na Studeném vrchu v Brdech
5. 04. 2011Dobrý den, jak je to s otevírací dobou rozhledny o státních svátcích? ku příkladu o Velikonoční pondělí, či 1.5. a 8.5. ? Také jsem se chtěla zeptat, zda je rozhledna otevřená od rána do večera nebo si musíme od někoho ve vesnici půjčit klíč? DĚKUJI :-)
ReagovatDotaz k: Turistické informační centrum Břeclav
8. 04. 2011Dobrý den.Chci se zeptat,jestli je někde v Břeclavi a okolí nějaké dětské centrum nebo herna pro děti.Díky.Jablonická
Reagovat15.4
15. 04. 2011je to nejlepší je tam hodně zvířat a dinopark já se zajímám o dynosaury tak proto je to nejlepší a hezký a kdo říká že jeto hnusní tak to nemá v mozku v pořádku
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Pohádkové králoství
31. 03. 2011Bohužel pohádkové království je zrušené. Chtěla jsem tam se svojí dcerkou a bohužel jsme to nestihly, má to nový majítel a zatím to zavřel. Škoda. Konečně něco pěkného pro děti.
Reagovat