Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Vodní nádrž Vranov - Pláž Vranov
25. 05. 2011Mám prosbu. Jelikož o letošní dovolené navštívíme hrad Bítov a zámek Vranov, rádi bychom se při výletech, na Vranovské přehradě vyčabili.Je koupání na přehradě volně přístupné a jak je to s parkováním pro osobní auta. Jsem invalidní a děti by se rádi i vy
ReagovatDotaz k: Vodní nádrž Vranov
25. 05. 2011Mám prosbu. Jelikož o letošní dovolené navštívíme hrad Bítov a zámek Vranov, rádi bychom se při výletech, na Vranovské přehradě vyčabili.Je koupání na přehradě volně přístupné a jak je to s parkováním pro osobní auta. Jsem invalidní a děti by se rádi i vy
ReagovatDotaz k: Vodní nádrž Vranov - Bítov
26. 05. 2011Hezký den, prosím o informaci ohledně toho, že při návštěvě hradu Bítov , bych se s rodinou a malinkým pejskem někde vykoupali, ale neradi bychom při krátké zastávce platili za celý den. A ještě, jsem invalidní s průkazkou ZTP, jak je to s parkováním aut
ReagovatPřístupnost koupání a parkování aut ?
26. 05. 2011Hezký den, prosím o informaci ohledně toho, že při návštěvě hradu Bítov , bych se s rodinou a malinkým pejskem někde vykoupali, ale neradi bychom při krátké zastávce platili za celý den. A ještě, jsem invalidní s průkazkou ZTP, jak je to s parkováním a
Reagovat

a už máte letos otevřeno
30. 05. 2011Chtěla jsem zeptat jestli už máte otevřeno. Chtěli jsme to dneska zkusit. Děkuji
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 20. 05. 2011Reagovat